Vintersalg + rabattkode

Reklame | Blivakker

Blivakker er en av mine go-to butikker når jeg skal ha sminke og hårprodukter, og nå har de nettopp startet årets store vintersalg. En drøss produkter er satt ned med opptil 60% rabatt, og med koden “KARIANNE10” får dere ytterligere 10% rabatt. Denne koden gjelder også på ordinære varer, og koden er gyldig ut 29 februar 🙂 

 

De har omtrent alt av det jeg bruker innen hår, sminke og negler på salg nå. Blant annet er det opptil 50% på produkter fra NYX (som jeg er veldig glad i), opptil 60% på hårprodukter, blant annet i merkene Joico, Redken, Keraste, Tigi, Wella SP, ID, Renati osv. Listen er lang 😀 I tillegg er de litt “dyrere” merkene nedsatt i pris også, som eksempel Estée Lauder, Ole Henriksen, Biotherm, Armani, Lumene osv.

 

N o e n   a v   m i n e   f a v o r i t t e r   i n n e n   h å r   o g   n e g l e r:

R E D K E N  E X T R E M E

Enda en favoritt for håret. Redken er den første “ordentlige” shampooen jeg investerte i da jeg var ungdom og tok helt av med striping og kjemikalier på håret. Da ble det disse to + hårkuren som ble redningen. Etter det har jeg brukt disse jevnlig, og tror jeg i grunn alltid kommer til å beholde denne i hus. #alltimefavourite

 
Denne serien er også for tørt, sprøtt og slitt hår. I tillegg til å gi fukt og pleie, så inneholder den ceramider og proteiner som skal reparere fra innsiden. Altså en dobbelbeskyttelse 😀

E S S I E  N E G L E L A K K

Jeg har ikke gått en eneste dag uten neglelakk siden starten på ungdomsskolen, så jeg har testet et hav av ulike neglelakker gjennom de siste 10-15 årene. Og jeg har til slutt landet på to merker som jeg synes gir god farge, som har bra varighet og som er lett å bruke. Og essie er det ene merket jeg liker godt. Spesielt denne nye serien som heter “Essie Gel Couture”. De gir en “gel-effekt”, som gjør at det ser ut som man har lagt gelenegler > uten bruk av lampe eller ekstrautstyr. Om jeg tar meg tid og gjør det ordentlig, holder denne i opp til en uke – og gjerne lengre også. Men da må forarbeidet være riktig, og man må forsegle neglene ordentlig med top coat. Den flasser av om ikke. Så man må gjøre det ordentlig for å få et varig og fint resultat – men da er både looken og varigheten knallbra!

O P I  N E G L E L A K K 

Det andre merket innen neglelakk er OPI. Denne har også “gel-effekt”, og fargen på disse er utrolig bra. Som regel må man ha minst to lag for å få en dekkende farge som ikke skinner gjennom. Men de fargene jeg har i OPI er rimelig bra dekkende etter kun ett lag. På bildet tok jeg et raskt strøk (uten top coat, så dette er ikke endelig resultat), men det var bare for å vise hvor fin fargen er etter bare et strøk. Men her gjelder det samme som over; godt forarbeid og et bra strøk med top coat.

F U D G E  C L E A N  B L O N D E 

Denne er et must om man har blondt hår. Jeg bruker kun shampooen i denne serien, og synes at den ene og alene gjør nytten sin. Den fjerner gultoner og gulskjær i håret, og den er i tillegg superdrøy i bruk. Jeg bruker den en til to ganger i måneden, og synes det er nok. Men det kommer litt an på hvor kaldt du vil ha det. Tips; ta den i tørt hår og la den virke i en liten stund før du går i dusjen og skylder den ut. Ved å ta den i tørt hår og ikke vått blir håret kaldere uten å få det lillaskjæret som ofte kommer om du bruker den i vått hår og gjerne har den i litt for lenge!

 T A N G L E  T E E Z E R

Jeg har to av disse, en liten (som er perfekt i vesken eller på reise) og denne som dere ser på bildet. Disse er de mest skånsomme og smertefrie hårbørstene jeg har hatt gjennom årene. Siden taggene/tennene er så fleksible, gjør det at det er både lettere og omtrent smertefritt å børste vekk floker og krøller. I tillegg er de lett å fjerne løst hår fra.
Funfact; disse ble kåret til beste nye hårprodukt i Storbritannia i 2010 😎 Ekstra fin å ha om du er veldig hårsår.

J O I C O  K – P A K 

Den siste innen hårpleie som jeg liker veldig godt. Denne serien inneholder en keratin-silikonblanding som skal gjenoppbygge, gi fylde og friske håret opp. Den lukter veldig godt, og håret blir silkemykt etter bruk. Og fremfor å bruke vanlig balsam etter en runde med shampoo, bruker jeg heller tuben som dere ser på bildet. Det er en intens behandling til tørt, sprøtt og kjemisk behandlet hår. Håret blir silkemykt av denne, og jeg føler også at hårfargen sitter lengre etter at jeg begynte å bruke denne.

 

Koden “KARIANNE10” gir 10% ekstra både på salget og på ordinære varer, og koden er gyldig ut 29/02. 
Hele utvalget finner dere her! 😀

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg