Vår jul

God jul. 
Håper dere hadde en finfin feiring i går. Det hadde ihvertfall vi. Her var det pysj hele dagen mens tv’en rullet i bakgrunnen med både Mikke Mus’jul, Askepott og alt annet av julefilmer som kanalene hadde å by på. Kidsa var i hundre omtrent hele dagen, skulle hatt den energien si. Når kvelden kom, så var det på med finstasen og bestemor og bestefar kom på middagsbesøk. Vi spiste oss svette på pinnekjøtt og dessert, og hadde noen timer med matbordet.

 

Ungene fikk så klart åpne gavene først, siden de hadde trippet hele dagen. Det ble mye klemming og hoing, for de ble så glad for alt de fikk. Så gode unger, selv om de har et nooooe høyt støynivå, haha. Senere på kvelden åpnet vi resten av gavene og spilte kahoot til langt på natt. En fin dag med familien, med andre ord.

hahah, det øverste bildet til venstre. Them kids.

Det var fullt hus med to hunder, to katter, to kids og en god knippe voksne. Hele nærmeste familien samlet, og jeg har kost meg sånn. Formen er mye laber, men jeg luffer rundt i nattklærne mine og slapper av. Spiser meg overmett stadig vekk, koser med kidsa og dyrene og bare koser meg. Nå har Henrik også kommet, så nå er det egentlig helt perfekt.

Håper dere også hadde en fin feiring <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg