Tacoform

Taco uten lefse

… Som gjør denne middagen innafor på lavkarbo også, for dere som er der. Er du ikke på lavkarbo, så er det godt med litt nachochips på si. Guacamolen ble glemt denne gangen, men den er jo også et must å ha med. Det blir ikke skikkelig tacofiesta uten, si!

 

Og med taco som pizza; så er det godt å kunne gjøre små endringer og ha litt variasjoner inni mellom – for å ikke gå lei. Selv om jeg kjenner noen der ute som never ever blir lei av den vanlige, tradisjonelle tacoen. Shoutout til deg, Stine 😂🙏

Tacoform til 3-4 personer:
400 g kjøttdeig
1pk tacokrydder / evt hjemmelaget
1/2 løk
1 paprika
3 egg
ost til topping

 

På siden liker vi å ha salat, rømme, guacamole og litt salsa.
Tacofreddan, folkens!

Fremgangsmåten er enkel;
– Stek kjøttdeigen sammen med finhakket løk og paprika.

– Tilsett tacokrydder og la det simre litt.

– Ta stekepannen av platen og rør inn eggene.

– Hell alt i en ildfast form og topp med ønsket ost.

– Stek i ovnen på 220 grader til osten er gylden.

– Server med ønsket tilbehør =D

 

Enkelt og raskt å lage, men en liten vri fra den originale fredagsvarianten med skjell eller lefse. Det ble en hit for vår del ihvertfall, litt variasjon gjorde seg! 😀

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg