Søte, syrlige og saftige muffins!

Reklame | sponset produkt fra Søstrene Grene

At posemuffins fra butikken skulle være så sykt godt som dette, gjør en kaloriglad frøken meget fornøyd. Jeg har alltid bakt muffins fra bunnen, for det forholdsvis går fort og gæli, men også fordi jeg bare har tenkt at hjemmelaget alltid er best. Men denne bakemiksen fra Søstrene Grene var sinnsykt god! Både selve muffinsene og frostingen. Jeg fikk 14 muffins i normal størrelse av posen, og skulle egentlig gi vekk mange av dem – men meg, Henrik og Camilla spiste de like greit selv, haha.

 

Her har jeg testet bakemiksen som heter “Lemon & Vanilla flavour” sammen med “Custard rasberry flavour” og hjertestrøssel. Resultatet ble noen vanvittig gode muffins med en fin syrlighet og sødme fra både sitron i muffinsene og bringebærsmaken på frostingen. I tillegg var konsistensen en innertier. Muffinsene var saftige og gode i tre dager, og custarden var veldig luftig og god. Så vi har blitt fan, med andre ord. Nå har jeg en sjokolademix som jeg ikke har fått bakt enda, men som jeg gleder meg sykt til å smake på 😀

Enklere dette blir det jo heller ikke, spesielt om du skal bake i en travel hverdag, ha besøk, bursdagsfeiring etc. I tillegg så mener jeg at det eneste jeg trengte å ha i hus utenom posene, var tørrgjær og litt fløte (tror ikke det var mer?), så det er easy fix.  Alt hos Søstrene Grene er også prisvennlig på produktene sine, så det svir ikke i lommeboken med en litt mer lettvint løsning. En muffinsblanding koster kun 27kr, og en pose custard koster 22kr. Og jeg hadde en del custard til overs etter å ha tatt rikelig på alle muffinsene, så det er mer enn nok i en pose. Tror custraden hadde vært helt magisk på annet av søstaker også – den var så frisk og god i smaken.

 Jeg har aldri klart å pynte med frosting-roser og lage sånne lekre muffinser som man ser bilder av på det the big internet – men det gjør jo faktisk ingenting når smaken er en innertier 😎 Her i hus ble de veldig godt likt ihvertfall, og jeg tenker de er perfekte å servere i bursdager og andre anledninger hvor man gjerne vil ha noe litt ekstra godt!  

I tillegg til bakemikser, så har de også så mye annet godt av mat og godsaker i sortimentet sitt nå. Den nye (og første) matkolleksjonen dems inneholder så mye godt – og jeg er glad for at jeg har vært heldig å få smake på mye. Jeg elsker jo både å lage mat, bake – og for å ikke å nevne å spise, så dette var midt i blinken. Mye av det er også økologisk, så de har et veldig fint utvalg. Om dere vil kikke i e-katalog, så kan dere gjøre det HER. Ellers så er det jo bare å ta en tur innom deres nærmeste butikk! 😀

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg