Søte, salte og smakfulle valentinesgaver

Reklame | Lunehjem

       Sett med 2 typer her                                       Sett med 3 typer her   

 

Valentines day om bare en uke. 
Er dere av typen som gir kjæresten deres gaver på valentines day? Eller gjør noe ut av dagen i form av noe koselig, romantisk eller gjør noe lite ekstra på denne dagen? Personlig pleier vi å veksle mellom å kjøpe en liten, søt oppmerksomhet til hverandre, gå ut og spise middag eller lage en god middag sammen hjemme. Det er koselig å gjøre noe lite ekstra, spesielt i år som det er på en kjedelig hverdag.

Strawberry & Cream her                      Dark & Sea salt her                            Salt & Caramel her         

 

 Om dere vil gi noe lite, men godt, søtt, salt og romantisk – så er disse et fint gavetips. Og hvem er det som ikke blir glad for litt søtsaker? Goumet Lakris i mange ulike smaker (mer på nettsiden her) og krukker i både små og store størrelser. Og om du bruker koden “LOVE10” får du 10% på alle Lakrids by J. Bülow. Tilbudet gjelder frem til selve valentines day, nemlig 14/02.

 

 

Om lakris ikke er den store favoritten, så har jo Nicolas Vahe mye godt også. Jeg har selv en del fra han, og vi koser oss med alt det deilige krydderet i ulike smaker + ulike marmelader og siruper. Sirupene elsker jeg, spesielt denne i karamell. So good!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg