Shutdown

Her ble det visst en ufrivillig bloggpause i en uke. Jeg har hatt enorme etterdønninger etter alt av ferielivet generelt, og det har slått meg så hardt i ansiktet. Jeg trodde jeg var forberedt på det, men det ble mye kraftigere enn antatt. Så jeg har for det meste levd livet i isolasjon hjemme, spesielt etter at Henrik dro på reisejobb igjen på søndag. Jeg var jo invitert med på Pink-konserten på mandag, men jeg hadde ikke hatt sjanse til å dra. Og det sugde jo, for det hadde vært så sinnsykt gøy. Men men, sånn er det. Jeg kompenserte med x-antall timer serie, soving og rolige tilstander hjemme. Eat, sleep, netflix – and repeat 😉 Men jeg fikk hatt en koselig kveld med Synnøve senere i uken, så det var veldig kjekt!

___________________________________________

 

Men sta som jeg er, så fant jeg ut at jeg skulle prøve å skru litt terrasse. I hovedsak for å ikke la Henrik stå igjen med alt mutters alene når han kommer hjem fra reisejobben, men også fordi jeg liker jo å gjøre sånt. Jeg måtte komme meg ut av sengen litt, været var fint og jeg tenkte det skulle bli god knall. Det tok knappe 10 minutter før kroppen slo seg vrang, og gamlemor begynte å spy som en gris. Men igjen; sta som jeg er …. så nektet jeg å gi meg omtrent før jeg var kommet i gang, så jeg fortsatte. Så jeg vekslet mellom å spy, gråte og å skru. Om noen så meg, så har det nok sett helt galehus ut. Det var det jo for så vidt også. Når jeg ga meg, hadde jeg spydd kroppen helt tom, mat gikk det ikke an å få ned, kroppen skalv ukontrollert og jeg var fullstendig ødelagt. Jeg er fullstendig ødelagt. Så det siste døgnet har vært helt ubrukelig. Jeg har vekslet mellom å ligge i sengen med alt av lys og lyd utestengt, til å ligge med solbriller i sofaen og sett litt på tv. Alt verker og gjør vondt, og jeg får ikke kroppen til å gjøre noe som helst. Livet smiler, det blir ikke stort bedre enn dette 😉 Heldigvis har jeg min første time på en ME/CFS-poliklinikk i september, så jeg håper livet, kroppen og livskvaliteten kan bli bedre utover høsten. For dette går ikke, det er ikke noe liv i det hele tatt. 

Pena bjuder på. Et lite glimt av hvordan jeg stort sett ser ut hjemme i hiet mitt. Fjeset hovner opp, øynene svikter, rødsprengt og lekker. Så de andre planene jeg hadde lagt opp til denne uken, har måttet bli avlyst. Det er ikke noe annet å gjøre når kroppen er som dette. Så det blir en rolig helg for min del. Joggedress, fett hår og litt hyppig “love island”-titting er det mest spennende jeg kan by på akkurat nå, haha.

 

Ellers så håper jeg at jeg får kommet meg litt tilbake på bloggfronten, oppdatere jevnlig og ikke minst;
at dere har det fint! =D 

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

6 kommentarer

Siste innlegg