Rask og enkel tacosalat

raskt, enkelt og veldig godt

De ukene når Henrik er bortreist på reisejobb blir det rimelig tamme middager og måltider her på na’mor. Men jeg prøver å unne meg ihvertfall en eller to greie middager i løpet av uken – og da blir det ofte ulike typer salater på menyen. Og tacosalat er ofte et av alternativene, for at det både er fort å lage – men også veldig godt. Og de gangene jeg er helt helsprø og vil gjøre noe ekstra ut av det, lager jeg ostechips til å ha på si. #yolo

Jeg fyller salaten med det jeg liker godt, som for eksempel paprika, agurk, rødløk, salat, rømme, ruccola, romanosalat osv. Men her er jo mulighetene uendelige, og det er bare til å slenge i det du selv liker godt. Når det gjelder ostechipsen, så tar eg bare to ostesneier oppå hverandre på en tallerken og fyrer den på full varme i microen i 2 minutter.

 

Når det gjelder tacokrydder, så har jeg prøvd meg frem på et hjemmelaget et.
Jeg slumpet sammen et tacokrydder med disse ingrediensene:
– salt
– spisskummin
– koriander
– hvitløk
– chilipulver
– paprikapulver
– pepper
– oregano
– løkpulver

Her er det beste å slumpe sammen og smake til underveis, slik at du får det etter egen smak og behag.

Det er forresten greit å la kjøttfyllet kjølne litt før dere heller det over salaten!
Enjoy 🙂

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg