Personlig innlegg i avisen

Puh, her ble det en rimelig lang bloggpause, gitt. 17.mai og forberedelsene i forkant tok knekken, så jeg har stort sett lagt i hi siden den tid. Jeg ville bare kort titte innom og snakke litt om at jeg er i BA (Bergensavisen), og har delt litt om hvordan livet og hverdagen med ME er. Avisen tok kontakt og spurte om jeg ville dele etter de hadde lest “bak fasaden”-innleggene mine (kan leses her og her), og lurte på om jeg ville dele en kortversjon av det i BA. Min første reaksjon på forespørselen var omtrent ren panikk, haha. Det er skummelt å skulle være så ærlig og personlig i en så stor avis, og jeg var nervøs for hvordan responsen på det kom til å bli. Jeg har ikke fått noe negativt selv via  verken blogg eller instagram, men jeg har jo fått med meg hvor sinte/kvasse folk kan være i kommentarfeltene i de ulike avisene – så det var nok det jeg fryktet mest. Men samtidig visste jeg at jeg hadde angret om jeg takket nei, så da svettet jeg meg til å bare hoppe i det. 

 

Og akkurat nå er jeg utrolig glad for det. Innlegget ble publisert for en stund siden, og jeg har vært litt små-nervøs i forbindelse med det. Men hittil har jeg kun fått en haug med utrolig fine tilbakemeldinger, som jeg setter så sinnsykt stor pris på. At folk er så snille og gode, gjør det 100% verdt det. Og tanken på at det forhåpentligvis kan være til hjelp for andre kronisk syke og gjerne få økt forståelse for pårørende og folk rundt. Innlegget kan leses her.

Og til dere som har lagt igjen fine meldinger, kommentarer og delinger;
TUSEN TAKK <3

2 kommentarer
  1. så utrolig modig gjort av deg! du fortjener en klapp på skulderen for dette. jeg håper at slike usynlige sykdommer kan komme mer ut i lyset og takket være deg så har jo avisen klart å få det litt ut. selv har jeg fibromyalgi og svigerinna mi har ME så ja, jeg vet hvor tøft det er. jeg vet hvor vanskelig det kan være å bli trodd på. jeg vet hvor kjipe folk kan være og dømmende. glad du har hatt flotte lesere og ikke hatt masse hat. jeg håper du får en flott dag og at en dag vil ME kunne kureres helt. ingen fortjener det du går igjennom!! sender over en stor klem! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg