Oksesteik med tilbehør


– perfekt søndagsmiddag – 

Jeg er veldig glad i å lage mat, og liker å gjøre et lite nummer ut av det, haha. Altså jeg liker å lage litt store middager, lage ting jeg ikke har laget før, og bruke god tid på kjøkkenet. Og heldigvis har jeg en kjæreste som er veldig glad i det meste jeg lager, og som har en svær magesekk med mye plass.

 

Så for en liten uke siden lagde jeg oksesteik for første gang. Herlighet, det var nydelig. Tilbehøret ble hjemmelagde fløtegratinerte poteter, rosenkål og soppstuing. Vi spiste oss svette, for å si det sånn. Heldigvis har vi en steik til liggende i fryseren, og den gleder jeg meg til å lage.

 
Det er lenge siden jeg har lagt ut mat,- og middagsoppskrifter her inne nå, og lurte litt på om jeg skulle begynne med det igjen? Hva tenker dere – yey or ney? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg