Ny vri på tacoen

Dette her har jeg helt glemt å dele med dere, jeg kom tilfeldigvis over det i arkivet mitt nå. Dette lagde jeg i fjor (?), altså taco med en ny vri. Etter vi spiste på “Frida” i Trondheim i fjor sommer, fikk vi øynene mer opp for meksikansk mat. Herregud så god mat vi spiste der, vi har snakket om det så mange ganger i ettertid. Så vi prøvde oss på minitacos med biff, guacamole, mangosalsa og parmesanmais. Sistnevnte falt egentlig ikke helt i smak hos oss, men det er jo alltid gøy å prøve noe nytt.

 Det var veldig godt, men litt tungvindt å spise. Så jeg anbefaler å skjære biffen opp i mindre biter. I mangosasaen hadde jeg mango (hehe, captain obvious), litt tomat, chili, rødløk, olivenolje, lime og salt. Pass på at du har en myk mango når du skal lage dette. Er den ikke helt moden, vil det ikke bli like godt. Parmesanmaisen husker jeg ikke helt hvordan jeg lagde, men jeg fulgte ihvertfall en oppskrift som Ida Wulff en gang i tiden la ut. Jeg er jo egentlig ikke så glad i parmesan, så det burde ikke kommet som et sjokk for meg at dette ikke var en favoritt. Hadde jeg derimot brukt en annen type ost, tror jeg at jeg hadde elsket det.

Har du ikke smakt mangosalsa enda, så må du gjøre det. Det er så sykt godt. Friskt, søtt og syrlig på samme gang – fullt av digge smaker.

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg