Mine nyttårsforsetter

Nå kommer den typiske klisjeen – nemlig mine nyttårsforsetter. Jeg liker tanken på et nytt år, med blanke ark og nye muligheter. En fresh start, helt enkelt. Selv om det meste forblir likt, så er det godt å kunne endre småting og sette seg noen mål for å trigge litt motivasjon og jobbe seg litt oppover på ulike punkter.
So here we go;

 

✨ Finne balansen i hverdagen når det gjelder helse og sykdom.
Det har jeg ikke klart å fiske frem enda, og jeg går på reservebatteri omtrent hver eneste dag. Så hos spesialisten skal jeg suge til meg alt av tips, lærdom og viktige ting – slik at jeg kan fungere bedre.

 

✨ Finne en form for trening/aktivitet som ikke tapper meg for krefter og gjør meg enda dårligere.
Jeg har gått opp over 20 kg etter at jeg ble syk og dårlig, og det er så sinnsykt mye. Det er flaut, kvalmende og trist – rett og slett. Jeg føler meg ikke vel i egen kropp nå, men jeg klarer ikke samme type trening jeg tidligere har drevet med. Så nå må jeg prøve noe nytt og annet, og håper jeg finner noe som kan hjelpe 🙂 

✨ Jobbe meg mer opp både på bloggen og på instagram.
Jeg må innrømme at jeg elsker å blogge. Det å ha noe å sysle med når jeg er sengeliggende og rastløs, er veldig kjekt. Så jeg vil høyere opp på listene, få nye samarbeid og forhåpentligvis bygge mer business ut av dette.
Samme gjelder instagram, men her er motivasjonen min veldig svingende. Den nye algoritmen er slitsom, og jeg føler jeg forsvinner i mengden. Men jeg håper å få piffen tilbake her, for jeg elsker å dele bilder!


✨ Slutte å snuse.
Baah, jeg som har vært snusfri i nesten 4 år. Men både meg og Henrik sprakk når han var så mye på reisejobb. Så det var noen måneder med veldig av/på med snusingen, frem til vi i desember bare ga opp og snuste til den store gullmedaljen. Men nå er moroa over – igjen.

 

✨ Oppleve en eller flere nye destinasjoner.
Meg og Henrik har reist en del disse årene vi har vært sammen, men vi har reist mye til de samme plassene om og om igjen. Nå kjenner jeg at jeg er klar for noe nytt. En ny opplevelse og en ny kultur. Vi har noen planer vi har snakket om, men har ikke bestemt oss helt 100% enda.

Del gjerne i kommentarfeltet om dere har satt dere noen mål for året =D

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg