Mine favoritter til håret

Annonse | BliVakker

Tenkte jeg kunne dele noen av mine hverdagsfavoritter til håret. Og best av alt? Alle produktene er på tilbud akkurat nå! 😀  Hårprodukter er jo noe vi alle bruker, enten om det kun er shampoo og balsam – eller om du bruker et litt bredere spekter av for eksempel kurer, oljer, leave-in osv.

 

Jeg personlig bruker ikke så veldig mye, ettersom jeg verker retter, styler eller ordner håret mitt ofte. Men de produktene jeg faktisk bruker, er mine must haves.

 

I dusjen:

1. her                2. her              3. her             4. her             5. her

Tangleteezer er en av de beste hårbørstene jeg har eid, for den tar flokene på en veldig skånsom måte, uten å lugge voldsomt. I dusjen bruker jeg shampoo og balsam fra Tigi Recovery, som er bra for tørt og slitt hår. Den er så god på håret mitt, og det er mye mer glansfullt og myk nå – enn hva det var før. Og som blondine, er Fudge Clean Blonde et must for å ta knekken på gulskjæret som kommer. Denne bruker jeg omtrent 2-3 ganger i måneden, og den er så vanvittig powerful. Som en siste touch på et hår som er gjennom mye bleking og kjemisk behandling, bruker jeg kuren fra Redken Extreme. Denne er dyptvirkende, og inneholder mye ceramider, proteiner og lipidier som både styrker håret innefra samtidig som den tilfører styrke, pleie og glans til skjellaget. Håret blir helt silkemykt og deilig etterpå! 😀

I hverdagen:

  6. her           7. her             8. her

Her må jeg starte med min største hverdagsfavoritt noensinne; nemlig Batiste tørrshampoo. Jeg hadde ikke klart meg uten, for å si det mildt. Den tar fettsleiken min vekk på et par sekunder, og den får i tillegg håret til å lukte godt. Et must å ha – spesielt når man ikke ønsker å ødelegge håret med å dusje det hver eneste dag. Jeg e-l-s-k-e-r dette merket! Til de få gangene jeg styler håret, så bruker jeg Tigi hårpspray. Jeg har den lille flasken (den på linken er den store størrelsen) og den har vart veldig lenge. I tillegg til at den gir bra hold, så lukter den også veldig godt. Win win. Den siste godbiten jeg bruker fast, er oljen fra Biosilk som heter Silk Therapy. Den sprer jeg utover håret når det enda er vått etter dusjen, og bruker det som en “leave-in”kur. Håret blir mer glansfylt og føles sunnere, i tillegg til at det blir mye enklere å børste og holde orden på. Jeg brukte den også før når jeg hadde extensions, og fikk et helt nytt liv i det. Krusete og knusktørt extensions ble silkemykt og “nytt” igjen når dette ble brukt. Så denne anbefaler jeg virkelig.

 Blivakker har et gigantisk utvalg i nettbutikken, og du finner hele sortimentet HER. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg