Lavkarbo; scampimiddag

Mums, dette var veldig godt

Dette er en middag som jeg slumpet sammen av det vi hadde tilgjengelig i huset der og da, og resultatet ble veldig godt. Chili og hvitløksmarinert scampi i fløtesaus med spinat og sopp. Vi hadde salat og hjemmelaget blomkålris på siden – og det var veldig godt.

 

 Dette brukte jeg:
ca 200g dypfryste scampi
1 kartong matfløte
2-3 store never spinat
1 hel chili
noen små sopper
litt hvitløkspulver
litt matolje

___________________________________

 

Fremgangsmåte:
– Lag en liten marinade med matolje, hvitløkspulver og en finhakket chili.
– La scampien ligge i marinaden en god stund før du lager resten.
– Skjer opp soppen og fres den på pannen.
– Hell oppi fløten og smak til med ønsket krydder.
– Mens fløten putrer og tykner, stek scampien på stekepannen.
– Når sausen er ferdig, ta oppi nevene med spinat og avslutt med scampien.

 

Server med for eksempel salat, blomkålris eller annet 🙂

Enjoy 🙂

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg