Lavkarbo; nydelig kyllingmiddag

Åh, dette var helt nydelig.

Jeg kom over en matlagingsvideo på facebook, og ble sittende å se på hele greien til den var ferdig. Det så så godt ut, at jeg fant ut at jeg måtte prøve meg på en litt mer tilpasset, egen versjon av den. Det ble utrolig godt, og jeg skal bruke denne sausen/gryten til andre proteiner senere – for denne var skikkelig digg.

Oppskrift til to personer:
2 store kyllingfileter
1 boks fløte
Hvitløkspulver/fedd
God mengde spinat
1 stor løk
1 chili
1 terning kjøttbuljong
1 teskje sennep
Ønsket mengde sjampingjong
Smør til steking
Salat/grønnsaker til å ha på siden.

Fremgangsmåte:
Start med å skjære filetene i to – slik at du får 4 tynne fileter, fremfor 2 tykke.
Krydre med litt salt og pepper og stek dem i smør.
Kutt opp løk, chili, hvitløk og sopp, og fres dem i smør.
Hell fløten over den freste soppen, løken og chilien, og tilsett buljongterningen og sennepen.
La det putre og tykne litt, før du tilsetter spinaten. Her føler du deg frem på mengden. Jeg tror jeg brukte 3-4 store never.
Smak deg frem med litt hvitløkspulver, kajennepepper og eventuelt grillkrydder.
Når det har tyknet, legger du kyllingen oppi gryten og lar det simre litt sammen.
Server med for eksempel en frisk salat, kokte grønnsaker eller wokkede grønnsaker 🙂 

Dette var veldig godt, og jeg gleder meg til å prøve den til biff og svin!
Enjoy! 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg