Kaketips til farsdag

Farsdag er rett rundt hjørnet og da er noen kaketips på sin plass. Covid herjer og strengere tiltak har nettopp kommet, så da må man gjøre det man kan for å kose seg litt ekstra når man først skal være hjemme 🙂 Jeg tenkte å dele noen av mine favoritter som jeg har bakt i løpet av de siste årene – og håper noe kan falle i smak 😀

 

Sjokoladekake med nydelig glasur;Dette er en veldig enkel, men treffsikker sjokoladekake. Den smakte jeg for første gang da jeg gikk på barneskolen, og den har egentlig vært en hit siden det. Den er enkel å lage, og kan lages i langpanne dersom du dobler oppskriften. En myk, luftig og digg sjokoaldekake som jeg vil tippe de aller fleste liker! Oppskrift her!

 

Gulrotkake med en vri;Altså.. Gulrotkake i seg selv er jo vanvittig godt, men denne her er virkelig next level. En saftig, toetasjes gulrotkake med masse deilig glasur – toppet med salt karamellsaus og kuttede valnøtter. So freakin’ good. Oppskrift her! 

 

Lavkarbo firkløverkake;Denne lagde jeg til morsdagen tidligere i år og den var så sinnsykt godt. Denne smeltet i munnen og er desidert noe av det beste jeg har smakt innen lavkarbo. Oppskrift her!

 

Sjokoladekake med sjokoladekrem og friske bær;Dette er en fluffy, luftig og god sjokoladekake i med fyll i midten. Kremen er også luftig og veldig god, og bærene får balansert sødmen en del.  En veldig god sjokoladekake med en sjokoladekrem som smelter på tungen. Mums. Oppskrift her!

 

Eplekake;En lun og deilig eplekake med småsure matepler. Superdigg sammen med vaniljeis og salt karamellsaus. Yum! Oppskrift her.

 

En fest av en sjokoladekake;Om dere er gira på en skikkelig heftig kalorifest av en kake, så er denne en innertier. Sjokoladekake med både krem, snickers, karamellsaus og sjokoladesaus. Hello heartattack – men den er så goood. Riktig nok veldig mektig og ikke en kake du orker å spise mye av, men den er verdt en smakebit. Oppskrift her! 

 

_________

 

Om dere ikke er in the mood for en skikkelig kake, så er jo gjærbakst også en rimelig sikker vinner.
Her er mine favoritter på boller;

Disse skillingsbollene er sinnsykt gode. Så luftige, myke og gode. Jeg synes egentlig de er mye bedre uten kremost-glasuren, så denne kan fint droppes. Oppskrift her. 

 

Nesten sukkerfrie skoleboller/solskinnsboller. Disse er også luftige og veldig gode, og ikke minst; enkle å lage. Denne deigen kan også brukes til skillingsboller/kanelboller, om du vil ha de sukkerfrie. Oppskrift her. 

 

_____________________

Håper dere fant noe inspirasjon til å bake litt, hive i dere en ekstrem mengde kalorier og kose dere litt ekstra 🙂

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg