Julepyntet inngangsparti

Inngangspartiet har gått fra høst til jul, og jeg synes det er så koselig med litt julelys der nå. Jeg synes de hjemmelagde einebær-juletrærne våre er så sjarmerende og synes de gjør seg ganske bra på trappen. Fremgangsmåten på de delte jeg i fjor, og dere finner den her. En ting som jeg glemte fra i fjor er at jeg er allergisk mot einebærbusker, og har gått med hovne hender og utslett i x-antall dager etter dette her, haha. Så fort jeg er borti, begynner huden å reagere og fingrene mine har vært stramme og tjukke som et sprengt pølseskinn 😎 Men la gå, jeg syns det var verdt det, haha. Det ble til slutt 4 hjemmelagde trær og en dørkrans, og jeg sier meg fornøyd med det. Det eneste negative er jo at det er ivrig vind og ministorm omtrent annenhver dag – og de fine trærne blir blåst over ende stadig vekk. Det er ikke så mye som tyder på vinter her på Vestlandet – det er mer øsregn, heftig vind og høstvær. Men julen nærmer seg uansett og det er kjekt å endelig kunne pynte litt. 

 Det øsregnet når jeg tok disse bildene, så det oser jo ikke akkurat av julestemning og holidaybliss. Men Vestlandet er Vestlandet, og vi må rett og slett bare leve med det 😎 Jul blir det uansett, regn eller ei. Anyways, vi har også fått laget ny stige til kroken vår, ettersom den gamle vi hadde laget fikk fullstendig heteslag i sommer og ble rammeskeiv. Kan muligens dele fremgangsmåte på den senere, om det er ønskelig 🙂

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

1 kommentar
  1. Hei.
   Du har et nydelig pyntet inngangsparti.
   Jeg vet ikke om du kjenner til bloggen min. Jeg har en greie med å kommentere det siste innlegget til den bloggen som ligger øverst på bloggtopplista. Hvis det ikke er noe nytt innlegg, men et jeg allerede har kommentert, tar jeg for meg innlegget til bloggen som ligger på plass nummer 100.
   Slik kom jeg inn på din blogg, og i har da kommentert ditt innlegg.
   Jeg har og delt lenke til innlegget ditt fra i fjor hvor du viser hvordan du lager de flotte trærne dine.
   Håper du setter pris på omtalen. Ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg