Har ny artikkel hos interiørbutikker.no

Hey guys.

Jeg har nå skrevet en ny interiørartikkel som har blitt publisert hos Interiørbutikker.no. Jeg er jo veldig glad i å skrive, så dette synes jeg er veldig moro. Denne gangen omhandler artikkelen om hvordan man kan fornye kjøkkenet på budsjett. Som vi vet, er jo badet og kjøkkenet de to mest kostbare rommene å pusse opp. Men det er ikke nødvendigvis slik at det må koste en formue av den grunn.

Vi har selv pusset opp vår kjøkkeninnredning, og angrer virkelig ikke på det. Jeg undersøkte priser på profesjonell lakkering, utskiftning av fronter og nytt kjøkken – og det billigste tilbudet vi fikk var den nette sum av 30 000. De andre tilbudene lå på over 40 000. For oss var det uaktuelt å bruke så mye på et kjøkken som i utgangspunktet bare var noen år gammelt – og som var helt i orden og i bra stand. Og det var på dette tidspunktet jeg begynte undersøkelsene for hva som måtte til for å gjøre malerjobben selv og få et fint resultat.

I artikkelen går jeg gjennom hvordan vi gjorde det, hvilket utstyr man trenger, fremgangsmåte og viktige ting å tenke på underveis. Med denne metoden fikk vi et helt nytt og ugjenkjennelig kjøkken til 4000kr. Det er en helt vanvittig liten sum i forhold til de tilbudene vi hadde fått tidligere. Så om du ønsker å freshe opp kjøkkenet – uten å bruke svimlende summer, så kan jeg absolutt anbefale å svinge frem malerkosten, tålmodigheten og engangshanskene og kjøre på.
Artikkelen med alt du trenger å vite – finner du her! 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg