Et must have til høsten

Reklame | Bubbleroom

Livets kosedress, dere. Jeg fikk denne her i hus i går, og dette er den mykeste kosedressen jeg noensinne har hatt. Den er så myk at jeg nesten føler meg som et nyfødt barn når jeg går med den,haha. Jeg kjøpte en pysj i det samme deilige stoffet i fjor, og den bodde jeg i i hele vinteren. Så jeg vil tro at dette fine settet her skal få kjørt seg greit, for det er jo både fint og den beste kosedressen jeg har hatt hittil! Høsten er med andre ord sikret, og jeg kommer til å bruke x-antall timer i denne godsaken her. 

 

🍂Med koden “KNESSE” får dere nå 10% på dette deilige settet her 🍂
🍂og 10% på resten av nettbutikken hos Bubbleroom🍂

overdel her // bukse her

lignende tøfler her

Jeg synes denne er så fin, jeg. Veldig fornøyd med fargen også. Om du ønsker å kjøpe, men vipper mellom to størrelser – så anbefaler jeg å ta den største størrelsen. Den er ikke liten i størrelsen (synes jeg da), men kosetøy er jo mest behagelig når det sitter litt løst 😀 

___________________

 

Superweek er forresten i gang, som vil si at Bubbleroom har en del salg i nettbutikken nå. De kjører blant annet opptil 20% på bukser nå, frem til 16 september. Her kan du også legge på rabattkoden “KNESSE” for å få ytterligere rabatt 😀 I tillegg har de 15% på alt av kjoler nå om du bruker “SUPER15” frem til 13 september.
(denne koden kan ikke kombineres med koden over). 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg