Et lite avbrekk i hverdagen

Reklame | Bo Bedre

En av tingene jeg har lært etter at sykdom og helseproblemene kicket inn for fullt, er å sette pris på de små tingene i hverdagen. Enten om det bare er å se en god serie mens man ligger under pleddet på sofaen, få tatt seg en tur ut og få litt vind i ansiktet – eller om det er å ta et lite avbrekk med et hyggelig magasin. Sistnevnte har jeg alltid vært glad i, og jeg koser meg veldig når jeg blar meg gjennom fine interiørblader. Det er et fint, lite avbrekk i ukedagene, selv om det gjerne bare tar noen minutter. Men det er noe med det, og det er en fin, liten egentid som jeg nyter.

 

Bo Bedre er et av magasinene jeg koser meg mye med, og det er intet annet enn Norges ledende boligmagasin. Bladene er spekket med inspirasjon fra boliger i ulike prisklasser, kreative matoppskrifter, og en update på de nyeste designene og trendene – for å nevne noe! 🙂 

Jeg bruker jo både instagram og pinterest mye til å hente inspirasjon på interiørfronten, men det er noe mer avslappende og koselig med å sitte å bla i et magasin – fremfor å scrolle på mobilen. Litt mer behagelig, samtidig som det minner meg om da vi var små og syns det var storstas å bla gjennom alle bladene som mormor hadde liggende.
   

På nettsiden til Bo Bedre har de nå en knippe utvalgte tilbud, hvor jeg har lagt ved noen eksempler under:

 

Nr 1: 3 magasiner + Nordic høyttaler til 208kr // nr 2: 5 magasiner + 4 stk Frederik Bagger glass til 318kr
nr 3: 3 magasiner + Nordic headset til 208kr // nr 4: 5 magasiner + Lyngby curve vase til 318kr

Resten av de utvalgte tilbudene finner dere her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg