Et is-mareritt

Reklame | annonselenke Cubus

Oh my holy cow, i går var jeg en svettpeis – for å si det mildt. Sliten i kropp og sjel dro jeg fra mamma og pappa sitt hus, og var veldig klar for å komme meg rett på sofaen og hvile. Men det ble med det håpet, si. Når jeg svingte av veien og opp bakken mot huset, startet et lite drittprosjekt som skulle vare i nesten en time. Veien var strødd og jeg tenkte det bare var å suse opp og hive den treige ræven min på sofaen. Buuuut det som ikke gikk an å se, var at det lå et tykt islag over grusen, som gjorde at det var svin-glatt. Så gamlekari i yarisen sklir bakover, uten å ha mulighet til å verken bremse eller styre noe retning i det hele tatt. Til slutt stod jeg på tvers av veien, og 2 cm fra muren (uten å overdrive). Sååå gamlekari ble stressakari og uansett hva jeg prøvde, så kom jeg meg ingen vei. Så der stod jeg da, på halv åtte med tårer i øynene og svette armhuler. Haha, jeg er jo en sart sjel, så det skal ikke mye til å vippe denne frøkna av pinnen 😎 Og det hele ble jo verre i topplokket når jeg innser at verken pappa eller Henrik er hjemme for å hjelpe.

som en ekte blogger fant jeg et bilde hvor jeg ser noe trist ut – selv om jeg var noe mer herja i går 😎
Jakke/kåpe fra Cubus

 

Frykten for å skrape opp hele siden på bilen min gjorde at jeg ble helt lam i hodet. Så jeg er med andre ord ikke noe flink til å håndtere uforesette situasjoner, haha. Tenk om det hadde vært noe skikkelig ille da? Da hadde jeg tatt kveld, heheh. Men etter omtrent 20 minutter med fortvila prøving og feiling, så kom både to snille naboer og en snill turgåer og hjalp meg. Etter en liten stund hadde vi fått spadd en liten parkeringsplass til meg nede med veien, pluss at han ene hadde sand som gjorde at jeg fikk bilen ut av veien. I tillegg fikk de skubbet bilen vekk fra muren, sånn at jeg kom ut av det hele uten en eneste skramme. Så glad, takknemlig og fornøyd (og svett, hehee) etterpå. Thank you lord for snille folk som hjelper en liten gnom i nød!

 

 

Sååå nå skal ikke denne gamla ut på veien igjen før noen dager, så da håper jeg at isen er vekke og at risikoen for å ripe bil og knekke hoften – er minsket 😎

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg