Enkel måte å piffe opp inngangspartiet på

– H Ø S T   P Å   T R A P P E N – 

De siste ukene har jeg klødd skikkelig i fingrene etter å ha noen små hobbyprosjekter å sysle med, så tilslutt fant jeg ut at jeg måtte bare sette i gang med noe. Og med litt inspirasjon fra blant annet Mestergrønn sin nettside, fikk jeg ånden over meg til å lage min aller første høstkrans, pluss noen kuler med lyng. Og det var i utgangspunktet kun det jeg skulle lage… Før det ballet på seg. Så endte vi opp her, med en “ny” krok og et litt mer innbydende inngangsparti. Stigen er hjemmelaget og jeg synes igrunn den ble veldig fin. Kassene er fra Jula, og både disse og stigen er oljet med samme farge som terrassen. Men fargen har ikke “satt” seg ordentlig enda, så foreløpig er den litt lys og noe ujevn. Men jeg regner med at det blir bedre etterhvert, slik terrassen ble. Den har vi tatt ett strøk på, og den har blitt mørkere og finere i fargen i ukene etter. Så jeg håper det samme skjer med kassene, da tror jeg det vil bli litt finere i helheten.

Mitt første forsøk på en høstkrans. Den skulle helst ha vært enda fyldigere, men panduro hadde bare en veldig tynn ring på lager når jeg var i butikken, og jeg hadde ikke tålmodighet til å vente på en større en. Men denne er brukbar, og jeg har lært til neste gang 🙂

Jeg lagde seks slike kuler, og de er mye finere i virkeligheten. Her ser de litt blass og kjedelige ut, men jeg elsker hvordan de faktisk ser ut. Denne ideen så jeg jo hos Mestergrønn, og fikk så lyst å lage slike selv. Angrer ikke, selv om det tok litt tid. Verdt det, jeg elsker jo å sitte i mitt lille hobbyhjørne og sysle når formen tillater det!

Hva synes dere?

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg