En overnatting ute

I vår kjøpte meg og Henrik hver sine hengekøy og myggnetting, klare for å bli norges nye friluftsmennesker som skulle tilbringe store deler av sommeren i et tre i skauen. Well, that didn’t happend. Disse ble glemt i boden gjennom nesten hele sommeren, før vi plutselig kom på at vi hadde de – etter at ferien til Henrik var over. Uten skam dro vi de frem igjen, pakket i sekken og skulle ha en natt ute, svingende fra hver sitt tre. Værmeldingene var perfekt, og det lå tilrettelagt for tidenes solnedgang med tidenes utsikt. Men de som hadde sommerjobb hos både storm.no og yr.no var ikke helt kvalifiserte – så en varm sommerkveld med glødende solnedgang ble det altså ikke. Det var overskyet og grått som dagen var lang, men skitt au. Dette var den eneste kvelden vi hadde mulighet til å kubbe ute med myggen, så vi trasket avgårde allikevel. Dette var liksom siste krampetrekning for å utnytte sommeren litt, ettersom vi ikke har gjort så alt for mye denne ferien. Den har jo blitt ganske amputert av flere grunner, men først og fremst på grunn av helsen min, corona og at vi ville prioritere å gjøre ferdig uteområdet hjemme. Så dette var litt “siste sjanse” til å gjøre noe annet enn å ligge på terrassen og klø oss i navlen – uten å bruke for mye penger eller for mye av kruttet mitt. And oh jeez, som vi koste oss!!

   Med taco på stormkjøkken, lydbok på høyttaleren og en stor slurk rødvin i glasset hadde vi det så fint. Så avslappende som det, tror jeg ikke vi har hatt det på lenge. Ingen tidsrush, ingenting vi “måtte” eller “burde” gjøre hengende over oss, ingen mas fra andre eller tv surrende i bakgrunnen. Hver ferie (spesielt på sommeren) finner vi noen lydbøker som vi hører sammen når vi er på tur. Perfekt om man har en lang kjøretur foran seg eller på dager som det her. Vi hører alltid på krim, og koser oss mye med det. Nå har vi hørt omtrent alle bøkene om William Wisting (skrevet av Jørn Lier Horst), og denne serien kan anbefales. I tillegg må jo serien om Harry Hole (av Jo Nesbø) nevnes, men jeg regner med at mange allerede har lest/hørt disse bøkene!

fikk til og med sneket mannebeinet med på et bilde, som er en seier i seg selv

På kvelden var begge stuptrøtte, og det tok ikke lang tid før noen av oss sovnet. Noen sov derimot bedre enn andre, haha. Eller, jeg sov godt når jeg først sov, men jeg våknet mye med jevne mellomrom. Når klokken var rundt 04.40 ga jeg opp, og lå egentlig bare å ventet på at kompanjongen min også skulle våkne. Men i likhet med en trassig tenåring, kunne han sikkert sovet til langt på dag, så jeg måtte til slutt vekke han. Litt over kl 08 var jeg så sulten og så myggspist at jeg ikke klarte mer, så da var det på tide å pakke sakene og tusle hjemover igjen. En solid lur senere på dagen var en nødvendighet, men det var det verdt. Vi hadde en kjempefin tur, og det er noe med det å bare dingle i en hengekøye midt i skogen. Hodet kobler av på en helt annen måte, og mye stress forsvinner.

Sinnsykt deilig. Men PS: en myggfanger av noe slag anbefales 😎

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg