Doner klær til de som trenger det.

Nå har jeg samlet sammen over 150 plagg fra klesskapet som skal doneres til UFF. Ved å donere klær til UFF, bidrar du direkte til deres humanitære arbeid. Gir du ditt tøy til UFF så gir du flere fattige muligheten til å skaffe seg tøy.  Nordmenn som leverte tøy til UFF sørget i 2015 for ombruk av nær 20 millioner plagg – nok til å dekke minimumsbehovet til over 2,4 millioner mennesker. Så ikke kast klærne du ikke bruker – gi det til dem som virkelig trenger det. 

 UFF tar i mot klær, sko, accessoirer og lettere husholdningstekstiler; herunder duker, håndklær, gardiner, puter, sengetøy, myke leker osv. Pass bare på at det er rent og tørt når du leverer det. Pakk tøyet inn lukkede poser eller sekker, men pass på at det ikke er for stort til å leveres i luken på containerer. Esker og slikt går ikke inni.

Om du vil bidra med å donere litt, så finner du UFF’s grønne containere som står plassert rundt om i landet. HER kan du finne containere i ditt nærområde. FUN FACT; visste du at når du donerer 1 kg tøy – så sparer du miljøet for 5 kg C02?

 

Så neste gang du tar en opprydning hjemme – doner det du ikke har bruk for lenger til noen som virkelig trenger og setter pris på det. Noen få plagg kan bety veldig mye for noen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg