24 timer i Oslo

Har dere hatt en fin helg?

For vår del har det vært en veldig slitsom helg, men på en fin måte. Natt til fredag satte vi oss i bilen og la kursen mot Bærum. Etter 7 timer i bil, var det klart for timen min hos ME og Borreliose-spesialist. Noe jeg har ventet så lenge på, så det hele var utrolig nervepirrende. Heldigvis slapp nervene så fort jeg møtte legen, for han var så utrolig snill og imøtekommende. Det hele var en veldig god erfaring, selv om det krevde ekstremt mye av kroppen. Jeg var der i ca 2 timer, og har fått alt av hans tanker, inntrykk og anslag rundt diagnose – men jeg vil vente med å dele noe mer her inne før jeg har fått epikrisen og har alt svart på hvitt.

Etter en vel overstått time i Bærum, var det videre til Oslo sentrum for å ta noen blodprøver – før vi dro til hotellet. Dette er forresten første gangen vi har måttet betale for å sjekke inn en time tidligere enn fast innsjekk, noe som vi faktisk ikke har opplevd eller hørt om før, haha. Uansett, så betalte vi for å komme oss på rommet for å hvile litt. Noen timer på puten var helt nødvendig for at vi skulle være kvikke nok til å treffe Stine og Håvard på kvelden. Etter litt søvn møtte vi dem, og hadde en rolig kveld med biffmiddag, litt minigolf på Oslo Camping og litt drinker. For min del var det virkelig ikke rette dagen med mye aktivitet, gåing og drikking – så det ble ikke sene kvelden før vi sa god natt og gikk hver til vårt. Men det var veldig koselig allikevel, og det er alltid kjekt å være med dem!

Bilturen hjem igjen i går, var mildt sagt et mareritt. Kroppen verket fra topp til tå fra bilturen dagen før, og det var nesten uutholdelig. Så når vi omsider kom hjem, gikk jeg rett og la meg før kl 22. Gamlemor klarte ikke mer, haha. Så nå må jeg hvile så mye det lar seg gjøre, for å komme meg opp av gjørmen igjen. Jeg fikk heldigvis med meg en full bok av tips, viktige momenter og annet fra spesialisten – som jeg gleder meg til å lese mer om. Dette kan forhåpentligvis hjelpe meg en del i hverdagen, og gi denne skrotten litt bedre livskvalitet! =D

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg