Litt nytt + rabattkode

Annonselenker | Bubbleroom

Nå som jeg har ryddet vekk en del klær, så hadde jeg plass til litt nytt også 😎 Noe av det er av det vårlige slaget, siden jeg kjenner at jeg lengter rimelig mye etter lysere tider og varmere dager. Irriterende nok så ser jeg at bildene er i ganske dårlig kvalitet, but but. Jeg har nemlig mistet kamerakabelen min, så jeg må laste bildene inn på pc’en via telefonen, så da svikter formatene litt, ser det ut som. Men anyways; jeg har en rabattkode til de av dere som er interessert i det. Koden “KNESSE” gir 10% rabatt på alt hos Bubbleroom – inkludert varer som er på salg/allerede er nedsatt 🙂 Koden er gyldig ut måneden, så fredag denne uken er siste dag hvor den funker! 

Skjorte her // bukse her

Begge disse plaggene er nedsatt med 20% på nettsiden nå, og koden over gir ytterligere 10% rabatt 🙂
Når det gjelder buksen; om du vipper mellom to størrelser, så anbefaler jeg å ta den største.

Kjole her // lignende sko her

Offshoulder genser her // bukse her

Både buksen og genseren er nå på 20% rabatt fra før av, og med koden min over blir det ytterligere 10% ekstra 🙂

Jakke her // bukse her 

Buksen er nedsatt i pris. Her anbefaler jeg å gå for den minste størrelsen dersom du vipper mellom to størrelser. Denne er det god stretch i, og den er høy i livet 🙂

Kjole her

Denne kjolen er faktisk nedsatt med 40% på nettsiden nå, og den er så fin. Synes de små detaljene på den er så fine. Resten av nettbutikken finner dere her! Så igjen; koden “KNESSE” er gyldig ut denne måneden, og gjelder på alt i hele nettbutikken 🙂 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

 

 

Lavkarbovennlig ukesmeny

Juhuu, nå er det en stund siden sist jeg var her inne – og enda lengre er det siden jeg delte mat, ukesplaner og oppskrifter. Men nå er jeg her, og jeg tenkte jeg kunne pangstarte med å dele en ukesmeny som også er lavkarbo-vennlig 😀 Om du ikke er på lavkarbo så er det bare å bruke de ingrediensene du normalt bruker 🙂 Altså å bruke poteter fremfor knutekål osv! 

 

Mandag: Hjemmelaget blomkålsuppe

En god start på uken med en tykk, god og kremet blomkålsuppe. Forrige gang jeg laget det var jeg litt ivrig med både bacon og persille – men personlig synes jeg det er best uten! Så det går fint an å droppe, og da får man kjørt inn en kjøttfri dag også 🙂 Oppskrift finner du her!

 

 

Tirsdag: Gratinerte kjøttboller 

Dette er veldig godt og mettende. De lavkarbo hvitløksbrødene på si der derimot, blir ikke laget igjen, haha. Jeg pleier å servere dette med bare salat på siden, men man kan også bruke pasta og hvitløksbrød til 🙂 Oppskrift finner du her!

 

 

Onsdag: Tacosalat

En rask og god tacosalat er omtrent noe av det kjappeste og enkleste man kan lage. Det er også en fin måte å bruke opp det man har av frukt og grønt i kjøleskapet. Oppskrift finner du her!

 

 

Torsdag: Hasselbakt “potet” / knutekål 

Bakt knutekål er en erstatning for bakt potet. Så om man ikke er på lavkarbo, så er det jo bare å bruke vanlig potitt 🙂 Veldig godt, enkelt – men det tar litt tid å steke den. Oppskrift finner du her!

 

 

Fredag: Gratinert form med kjøtt, mos og ost

En gammel klassiker fra da vi var små; mos, kjøttdeig og ost i ovnen. Dette er også veldig enkelt og godt, og tipper det er en innertier hos kidsa også. Greit i en hektisk hverdag 🙂 Oppskrift finner du her!

 

 

 

Lørdag: Hjemmelaget parmapizza

Selv om jeg er mest fan av tradisjonell hjemmelaget pizza, så er det også veldig godt med parmapizza i ny og ne. Jeg har ikke spist så mange parmapizza ute før, så denne er litt etter egne smaksløker og ønsker 🙂 Oppskrift finner du her!

 

 

 

Søndag: Laks med grønnsaker og ostesaus 

Her hjemme er vi ikke så glade i fisk, men akkurat denne middagen her liker vi godt. Så vi veksler stort sett mellom laks, ørret og fiskekaker når vi skal ha fisk, og da er denne retten her en fin go-to 🙂 I tillegg er den lagd på et blunk, som er veldig greit. Oppskrift finner du her! 

 

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Ting som irriterer meg

Jeg synes alltid det er vittig å lese om andres irritasjonsmomenter i hverdagen, spesielt om det er litt humor i det eller om det er noe man kjenner seg igjen i selv. Så nå tenkte jeg å komme med noen punkter med ting som gjør at jeg har lyst å rive av meg håret – så får vi se om noen av dere føler det samme 😎

🙄 Dansing på snap/instastory
Og ja, jeg snakker om de som på en tirsdagsmorgen rigger mobilen på kjøkkenbenken for å danse alene på en snapvlog av noe slag. Jeg får helt åndenøden over meg av det, og synes det er omtrent noe av det kleineste som finnes. Og mange er jo tydelig ukomfortble i sin egen dans også, så hvorfor i alle dager utsette seg selv (og andre, hehehe) for det? Om det klikker for meg en dag hvor jeg plutselig gjør det selv – please kapp av meg en finger.

 

🙄 Trege folk i kassen og ved sikkerhetskontrollen på flyplasser
Jeg blir til tider fascinert over hvordan det å skulle betale for seg i kassen – eller det å legge jakker, klokker, laptop etc på rullebåndet på en flyplass, hvordan det virker som det kommer overraskende på folk. Folk som har all verdens med tid, og som gjerne helst skal pakke varene i handleposene sine før de gidder å tenke på å lete frem bankkort og lommebok for å betale. Glem alle andre i køen og deres tid – det spiller jo ingen rolle 😉

 

🙄 Dørselgere som ikke tar et nei for et nei
For så vidt telefonselgere også, for den saksskyld. Vi skjønner at dette er jobben deres, men etter et tredje nei og et høflig “jeg er ikke interessert” er det på tide på hive seg over på neste offer eller å ta helg. Det verste er de som ringer eller kommer på døren på en fredagskveld – eller de som blir tydelig sur av å ikke få viljen sin. Lenge leve kundeservice.

🙄 De som mener noe om alt og alle
Og da mener jeg ikke av de koselige som er flinke å lytte, komplimentere og som bare er solstråler. Jeg tenker på de som må ytre seg om alt (gjerne på facebook og er aktiv deltaker i kommentarfelt) mellom himmel og jord, inkludert ting de ikke har peiling på. Internett hadde vært et bedre sted uten alt oppgulp og de som lever av å bygge opp til krangler, diskusjon og provokasjon. En ting er å ha ulike meninger, synspunkter og erfaringer – men grunnleggende respekt og høflighet burde være tilstede.
Hilsen Kari (67)

 

🙄 De som legger ut hele konserten på story
We got it på de tre første minuttene. Jeg snakker ikke om de som legger ut bilde eller en liten snutt, jeg snakker om de som legger ut sang etter sang etter sang. Plz stop. Er like irriterende om det er Carpe, Ed Sheeran eller Ole Ivars som står på scenen. Dette er en av de typiske “du må være der” for at det er artig.

 

🙄 Å bruke penger på “voksne” ting
Jeg elsker å bruke penger på klær, interiør, mat og opplevelser. Men når det kommer til drivstoff, bildeler, medisiner and so on, så gråter jeg innvendig. Så nødvendig å ha, men så sabla trist å bruke penger på. Jeg er alltid en knekt sjel etter å ha kjøpt påfyll av medisiner på apoteket, for det er jo så himla dyrt. Annethvert år sørger jeg også over alle pengene som blir brukt på bilen når det er service og EU-godkjenning igjen. It hurts </3

🙄 De som ikke merker reklameinnleggene sine med “reklame” eller “annonse” 
Dette gjelder både insta, snap og blogg. Jeg vet selv at det er veldig lett for å glemme det inni mellom, og det er helt lov. Men så sinnsykt mange velger å bare droppe det hver eneste gang, som blir irriterende i lengden. Om man får betalt for å skrive om noe, får ting sponset eller er ambassadør for et firma/en butikk – så skal det merkes. Å ikke gjøre det er jo å “lure” følgerne sine i tillegg til at det er litt dårlig ovenfor andre influensere og firmaer de jobber med.

 

🙄 Lipsyl, lipgloss og alt den suger til seg
Det går nøyaktig et par sekunder fra leppene mine får den pleien de skriker etter – til jeg må dra vekk hår som har sugd seg fast både på lepper og i nese. Mitt eget hår, hundehår, sokkelo and you name it.

 

🙄 Folk som omtaler seg som “Christian Grey”
Ååå, dette er så kleint, jeg biter av meg fingrene når jeg hører/ser det. Har sett at gutter (gjerne de mest usikre) som omtaler seg selv om Mr fifty shades i flere reality-serier, og jeg blir varm i toppen av det. Og ikke på den måten de ønsker, for å si det sånn. #flausvett

mitt “begynner å bli irritert-fjes”

Puh, dette ble dagens, og denne listen ble visst litt lengre enn først antatt. Mulig na’mor er ekstra irritabel i dag, men det skylder jeg på snus-slutt ihvertfall 😉 Meg og Henrik har vår årlige snussprekk i oktober/november, hvor vi snuser som to udyr til 1 januar igjen. Et spesielt opplegg, men så er jo vi igrunn litt spesielle også.

 

Men nå er jeg spent; er dere enige i noe av dette? Uenige? 
Fyr gjerne løs med noen av deres irritasjonsmomenter 😀

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

 

 

Mitt 2019

Hvor skal jeg egentlig begynne?

2019 har bydd på mye – både på godt og vondt. Dette året har vært utrolig utfordrende og tøft, for å være helt ærlig. Det har vært preget av sykdom og dårlig helse, og alle utfordringene rundt dette med å akseptere det, prøve å fungere noenlunde i hverdagen and so on.

 

2019 var det året jeg omsider fikk svar på hva som har vært i veien med meg i årevis, og da ME og IBS-diagnosen ble satt, fikk jeg endelig forklaringen på hvorfor ting har vært som de har vært og hvorfor jeg har slitt sånn med helsen i år etter år. Det viste seg at jeg trolig har vært syk siden 2009, og det har gått opp et lys hvorfor jeg har slitt så mye med alt av normale gjøremål, jobb og alt annet man har måttet forholde seg til. Det å endelig få en ordentlig utredning, å bli tatt på alvor og å få svar – det var så godt. Ti år som syk er lenge, spesielt ettersom jeg har blitt sykere og sykere i årene som har gått. Lenge leve uvitenhet, stahet og tanken “det skjer ikke med meg”. Hadde jeg fått disse svarene for 5-6 år siden, så hadde jeg nok ikke vært så syk som jeg er nå. Men akkurat den tanken fører ikke noe godt med seg å dvele på, så den har jeg heldigvis lagt fra meg, haha.

I tillegg til å ha en kropp som omtrent ikke fungerer, så har det slitt mye på psyken også. Å få beskjeden om at å bli frisk ikke er et realistisk håp, og å måtte lære seg å akseptere at “sånn her er livet”, har vært vanskelig. Den verste pillen å svelge er jo helt klart det at å søke uføre ble eneste løsningen, som jeg enda ikke har forsont meg med. Selve veien dit i forhold til NAV har også vært tung. Utallige møter, papirer, legetimer, klinikker, spesialister og arbeidsutprøving har året bestått av, før søknaden omsider kunne sendes inn i november. Det siste møtet med både NAV og legen hvor uføre ble fastslått, var en dag sorgen traff ekstra hardt. Til tross for at jeg har visst om det lenge, men da ble det plutselig så ekte. Så nå er det å gå og vente med nerver i høyspenn i opptil 8 måneder for å vite om søknaden blir godkjent eller ikke. Indre tortur, for det kan gå begge veier. Om søknaden blir godkjent, vil det bli en lettelse å endelig kunne “puste ut”, starte hverdagen litt på nytt og prioritere kreftene mine riktig. Får jeg avslag, blir det enda ett år med mye kamp og kjemping, og det kjenner jeg nå at jeg virkelig ikke har krefter til. Så vi krysser fingrene og håper på det beste. Nitrist er det uansett hvordan utfallet blir, men aksepten kommer vel litt etter litt etter som tiden går 🙂

Dette med uføre og hvor ille ting har vært i perioder, har jeg ikke skrevet så mye om her inne enda.. Men av den enkle grunn at jeg ikke har forsont meg med situasjonen, det er skambelagt og jeg rett og slett…. bare sliter med tanken på det. Men forhåpentligvis blir søknaden innvilget, og jeg kan sette fokuset på å bli bedre, tilrettelegge bedre i hverdagen og bare gjøre det så fint vi kan få det! ME kommer jo i ulike alvorlighetsgrader, så jeg trøster meg med at med jobbing og tilrettelegging så kan jeg få det bedre på sikt. Så det er holdepunktet mitt nå – det blir bedre! 😀

 

Men… on a lighter note så har det jo også vært mye fint og koselig som har vært i 2019. Og for å piffe opp viben litt her nå, så kan jeg jo trekke frem at vi hadde en veldig fin familietur til Island, vi har hatt mange fine og avslappende hotellovernattinger, jeg og Stine var på lanseringsfesten til Martine Lunde – som var utrolig gøy, jeg har hatt mange små hobbyprosjekter her hjemme som jeg har kost meg med – og har hatt ett år sammen med nærmeste venner og familie <3

 

Hvordan har deres år vært? 🙂

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her