påsken gjennom mobilbilder

Jeg tok lite bilder med kameraet i påsken, men en god del mobilbilder ble det derimot. Så tenkte å dele et lite bildedryss fra årets hjemmepåske. Nydelig vær, grilling omtrent hver dag, skogsturer, godt selskap og mye kos. Til tross for at påsken (og høytider generelt) sliter meg fullstendig ut og gjør meg så dårlig – så elsker jeg disse dagene uansett. Dager med intensiv kos, sosialisering, god mat og mer gøy enn vanlig 😀 Dette er første påsken på noen år at vi har vært hjemme hele påsken, men det var virkelig deilig. Og med dette været så var det igrunn ikke særlig vits å dra noen steder heller 😀

< vårt firbente barn på kveldsdate ute                                             en av mange grilinger >

< påsketur med kidsa                                                  vinkveld med to av favorittene >

< tur på Lygra                                                   se tungen. i cant deal >

se så sykt kul denne væren er? 

 

Og med dette blir det en liten pause fra påske frem til neste år 😎 

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

 

Tur i lokale trakter

Som jeg nevnte tidligere i uken, så hadde vi oss noen fine turer i påsken. Jeg hadde 2-3 dager hvor kroppen min var i ekstase og gikk på ren adrenalin, så jeg hadde dermed noen dager med mer krutt enn vanlig. Og til tross for at jeg vet at smellen ligger og venter på at adrenalinet skal dabbe av, slik at den innta kroppen med et stort brak – så valgte jeg å utnytte adrenalinet så mye det lot seg gjøre. Så den ene dagen ble det en tur på Lygra ved Lyngheisenteret, som ikke er langt unna der vi bor. Jeg har ikke vært her på minst 10-12 år, så det var kjekt å ta turen ut nå. Nydelig natur, dyr, hav og i tillegg hadde vi knallvær. Så vi pakket lunsj i sekken, hev hundene i bånd og tok oss en liten rundtur.

Fint, sant? I tillegg til fin natur her ute, kan du også ta turen innom selve Lyngheisenteret som er et museum som består av bevart lyngheilandskap. Du kan også kjøpe mat, ta deg en kaffe og se det ulike som museet er fylt med. Er du med på stolpejakten i Alver kommune (soon to be), så er det en stolpe der ute også 🙂

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Dagene går i surr

Holy moly, at det er fredag allerede igjen. Dagene etter påsken har gått helt i surr, og jeg har ikke hengt med i det hele tatt, haha. Jeg har stort sett vært i dvale, gått i pysj og hørt på lydbok. Ensformige dager, men det var nødvendig å roe ned og lande etter påsken igjen. Men i dag fikk jeg tatt meg en liten luftetur, hvor jeg møtte Malin for lunsj og litt shopping. Jeg hadde litt nødvendigheter på ikea som måtte handles, og dette tror jeg er omtrent eneste gangen jeg har kommet ut med kun de tingene jeg hadde planlagt, og ikke alt mulig annet. Na’mor er i det økonomiske hjørnet før vi drar til island om ikke lenge 😎  Det var godt å komme seg ut litt, og det var godt å se Malinmor igjen også.

Nå har vi en rolig helg for tur, og det skal bli godt. Jeg har mye på bloggfronten å ta igjen, huset er bombet og vi er to småslitne sjeler. Så en rolig helg it is. Påsken satt ikke bare sine spor på helsen, men også på humøret. Haha, jeg har vært en drage i noen dager nå, har vært så cranky og muggen. Ikke på Henrik eller på noen spesielle, men bare sånn generelt. Jeg la lavkarboen på pause i påsken, og har spist og drukket akkurat det jeg har villet. Så det har jo blitt mye usunt og mye sukker – og det påvirker humøret enormt når det kuttes ut igjen. Helt sprøtt, men også fascinerende. I tillegg er jeg premenstruell as shit (dere som vet, dere vet 😉 ) så jeg er en smårasende gnom om dagen 🙂 Heldigvis over kneiken nå da, så i morgen er jeg nok smørblid igjen. Livet ass 😎

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Vinneren er trukket + rabattkode

Reklame | samarbeid Beleza & Beauty

 

Juhuu, nå er vinneren av et nytt sett vippeextensions hos Beleza & Beauty endelig trukket. Før jeg annonserer hvem den heldige er, sååå er det håp for alle som ikke vant også. Som mine lesere får dere hele 40% rabatt på vipper just nu. Så det er en fin trøstepremie til alle som deltok, men som dessverre ikke vant. Den heldige vinneren som får et gratis sett med vipper er ……… Lene Therese Haugland!

Gratulerer så masse. Ta kontakt med meg, så får du all infoen du trenger. 

Og til dere andre; husk at dere får 40% på vippeextensions også, som er perfekt nå før 17. mai. Men en viktig ting; rabatten gjelder kun på tirsdag 30 april og tirsdag 07 mai. Dette er fordi det er de eneste dagene vippeteknikeren i salongen er tilgjengelig. Så det er med andre ord et litt begrenset plasser for å utnytte 40% rabatten, så her er det førstemann til mølla med å booke time. For å få rabatten, så viser dere bildet under når dere skal betale etter timen. Så ta screenshot av det eller ta vare på linken til dette innlegget på mobilen deres 😀

Time kan bestilles her!

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Påskesmellen

Påsken er over og nå er det back to normal. Har dere hatt en fin påske? Jeg har hatt en veldig fin påske – med i noe overkant for mye aktivitet. Så nå er påskesmellen inntatt kroppen og den er en av de største smellene jeg har hatt på lang, lang tid. Tårene triller fordi jeg verker på omtrent hvert eneste punkt på kroppen. Hodet fungerer ikke og føles ut som grøt, og setninger kommer ut helt feil. Fullstendig kognitiv svikt, helt enkelt. Heldigvis har Henrik begynt å bli vant til at jeg maser og fjaser i hytt og pine, så han skjønner som regel alltid hva jeg vil frem til og hva jeg mener.

Kroppen har gått på adrenalin og medisiner i nesten hele påsken, så det har gjort at jeg har klart å gått turer, vært i badeland, vært på spillkveld og annet i flere dager i strekk – fordi kroppen har vært i høygir og jeg har utnyttet hver eneste dag med adrenalin og litt å gå på. Til tross for at jeg vet at desto flere dager med full fres og adrenalin fører til desto større smell, mer smerter og sengeliggende dager. Så nå er jeg tilbake til der jeg pleier å være – i sengen og sofaen, med lydbok på øret og en kropp som kjennes ut som den har bikket 80 år. Livet med ME altså. Noen ganger føles det så sinnsykt urettferdig. At man skal slite med de små, hverdagslige tingene som å ta seg en dusj, lage middag og bare rydde litt på kjøkkenet. Og om man da glimter til med å presse seg på en liten fottur eller en tur på besøk – så må man sone en relativt streng straff for det i etterkant.

 

Man blir fanget i eget hus og egen kropp. Alt må begrenses og prioriteres til den minste brikken, og omtrent alt man ønsker må settes til side, fordi kroppen ikke klarer det. Man blir som en hjelpeløs klump som bare eksisterer. Og det er nok nettopp dette som gjør at jeg ofte presser meg for mye, presser meg ut av huset – fordi jeg klarer ikke å akseptere at dette faktisk er slik det er, og det er slik jeg må leve. Så jeg går i en evig runddans hvor jeg presser kropp og helse til å gjøre noe – og da blir sengeliggende og ekstra syk etterpå. Fordi jeg ikke klarer å bare gi slipp på alt som heter faste gjøremål, sosialisering, handling, arbeid og “normale” ting i hverdagen.

Så jeg har mye å lære. Både i forhold til dette med aktivitetsavpasning, å akseptere sykdommen og ikke minst lære å ta mye mer hensyn til kropp og helse. Men det er ikke lett å være en skrått med estimert 10% aktivitetsnivå – når man har et hode som så gjerne vil ligge på rundt 110%, haha. Så jeg har en lang vei å gå der, såå det blir nok bedre i årene som kommer og etterhvert som jeg får mer kunnskap og blir flinkere til å justere aktivitetene rundt meg.

 

Så til tross for at påsken har vært utrolig fin og kjekk, så var det litt deilig at den nå er over, heheh. Nå kan jeg ligge litt i hi igjen, samle krefter og roe ned igjen. Tror mange føler på det samme – at det blir et ekstra kjør i påsken, og at det da er godt å komme tilbake til normal hverdag med rutiner, litt mindre farting og vanlige gjøremål 🙂

 

Hadde du en fin påske?

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Rabattkode hos iDeal of Sweden

Reklame | iDeal of Sweden

 

få 20% rabatt på alt hos iDeal of Sweden

Juhuu, ny rabattkode til dere. På bildene ser dere mine personlige favoritter for tiden. Blomsterdeksel med matchende powerbank fra iDeal of Sweden. Og oh my dog så deilig det er å ha en ny powerbank i hus. Flere av de andre vi har er bøttedårlige, så denne gjorde susen. Den har ca to fulle mobilbatterier før du må lade den, og den er hurtigladende. Så den er perfekt å ha med i vesken når du skal ut av huset.

 

 

Så jeg kjører litt flowerpower nå for tiden. Har flere godsaker i annen stil på vei i posten da, så det kan jo hende at jeg bytter igjen, haha. Men synes disse her to er så sommerlig og fine. Og i forbindelse med at det har kommet to rykende ferske kolleksjoner i sortimentet, så har jeg en rabattkode til dere. Koden “ID20-QU498” gir dere 20% rabatt på alt i nettbutikken. De har et stort utvalg av både deksler, mobilvesker, lommebøker, mobilholdere og annet tilbehør – i mange forskjellige farger, mønstre og utførelser.

Hele sortimentet finner dere her!

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Utendørs datenight

filmkveld på terrassen 

Kvelder som i går varmer frøkna langt inn i sjelen. Etter å ha grillet middag, spist oss svett og mett – så lagde vi til til en aldri så liten movienight ute i de nye hagemøblene våres. Jeg monterte bålpannen nylig, så jeg hadde så lyst å ta den i bruk. Så vi tok med oss bobler, snop og pledd ut på terrassen og så film der – mens bålpannen putret like ved. Det var så koselig, til tross for at det til slutt begynte å bli litt småkjølig. Da lusket vi oss bare inn igjen, og kunne fortsette terrassekosen i solsteiken i dag 🙂

I bakgrunnen ser dere et av de nye møbelsettene våre. En sofagruppe med spisebord som vi kjøpte fra Novasolo i fjor høst, men som vi ikke har fått brukt før nå. Vi kjøpte også et stort spisebord med stoler, men som vi ikke helt ser behovet for å sette ut enda. Novasolo har så mye fint, og det er faktisk derfra vi har spisebord og sofabord innendørs fra også. Very happy, yes.

 ingen kosekveld uten den brune skyggen vår 😎

 

____________________________

 

Før i dag gikk vi en liten tur i nærområdet der som vi bor, og jeg har knipset en drøss med bilder som jeg gleder meg til å dele med dere. Heldig er vi som bor så nærme naturen, fine turer og stier. Seim er så fint, og jeg kunne ikke tenke meg å bo en annen plass. Grønt, skjønt og landlig. Bondelandet har sin sjarm altså! 😀 

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

 

 

Vårt “påskehus”

Reklame | ambassadørsamarbeid med Harmonia interiør

frøkna som elsker å ha pledd, gardiner, klær og tepper hengende over seg

 sølveggene er fra Harmonia interiør – og er nå på 30% rabatt

   

boblevasen fra mille moi er også fra Harmonia interiør

 

Sånn her ble vår påskepynt i år. I grunn det første året i eget hus at vi (heheh jeg) har pyntet, så da falt valget på mest hjemmelaget pynt i dusrosa og hvitt som passer inn med interiøret ellers. Men jeg kjenner at typisk påske for meg er gult. Så neste år blir det nok litt mer tradisjonelle farger og dekor her, men jeg synes jo dette ble fint også. Alltid kjekt å kunne lage litt pynt selv, variere og ta litt egne veier! 🙂

 

 

Ellers så håper jeg dere har hatt en fin påske så langt. Her koser vi oss i finværet hjemme, og kjenner det faktisk er godt at vi ikke er vekkreist nå. Så vi nyter sol, grilling, naturen rett utenfor huset og godt selskap. Deilig!

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Vinn nytt sett vippeextensions

Reklame | i samarbeid med Beleza & Beauty

I samarbeid med Beleza & Beauty får jeg nå dele ut et nytt sett med vippeextensions til en av mine lesere. Og det er jo perfekt nå som våren og 17. mai kommer snikende. Beleza & Beauty holder til i Åsane, så bor du i nærheten eller i Hordaland – hiv deg med! 😀

 

Konkurransen blir kjørt på facebook, og reglene er enkle;
1) Følg Beleza & Beauty på facebook her
2) Følg kariannenesse.blogg.no på facebook her
3) Skriv “jeg vil vinne” i dette innlegget og tagg gjerne en venn.

 

Vinneren blir kåret på torsdag 25 april.

Nettsiden til Beleza & Beauty finner du her. 

Lykke til! 😀

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Ikke i påskemodus

Alle forutsetningene for å være i full påskemodus er på plass – men allikevel er jeg ikke helt der enda. Det er nok fordi jeg er så sykt dårlig etter å ha hatt meg en luftetur på lørdag, så kroppen er helt på randen nå. Kjedelig nok, men det var verdt det. Lørdagen var i seg selv veldig bra, og det var godt å komme meg ut av husets fire vegger. Men nå er smellen her, så påskestemningen har uteblitt. Meeen påsken er jo bare så vidt begynt, så den kommer nok snikende snart! 😀

Henrik skal jobbe noen dager etter at selve påskefrien har begynt, så vi har ikke laget oss så store planer enda. Det blir nok en stille og rolig affære for vår del; utnytte solstrålene litt, få jobbet litt utenfor huset og kose oss hjemme. Men kjenner jeg håper vi får til en liten dagsutflukt en dag eller to også, enten i badeland eller på gård med kidsa 🙂 Jeg klør langt inn i sjelen etter å kose med små lam, mate geiter og kanskje til og med en liten ridetur. Det hadde vært stas for doktor dyregod her 😎

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her