Biff med tilbehør – lavkarbostyle

Herlighet så mye godt vi har spist på min knapt 1-2 mnd lange lavkarboreise. Og så mange deilige biffmiddager vi har hatt, med ulikt tilbehør, og denne middagen her er en av dem. Biff med fylt sopp, grønnsaker, hjemmelaget hvitløk&urtesmør og hjemmelaget bernaise. Vi rullet veldig fornøyde fra bordet, med andre ord.

Fylt sopp er veldig godt, og veldig enkelt å lage. Det er enklest når du har en litt stor sopp. Skjær/grav ut “innmaten” og fyll med stekte baconterninger og kremost. So good. 

 

 

Når det gjelder hjemmelaget hvitløk&urtesmør, så er det også like enkelt. Sett 100 g meierismør ut i romtemperatur, og la det stå en stund og mykne. Når smøret er romtemperert, visp det luftig med en kjøkkenmaskin, før du tilsetter litt havsalt, hvitløkspulver og basilikum. Pakk det som en “pølse” inn i aluminiumsfolie og legg i fryseren. Da kan du kutte av ønsket mengde litt etter litt, uten at det går utover holdbarheten på smøret! 🙂 Så godt å ha på en nystekt biff!

Hjemmelaget bernaise saus:
1 sjalottløk (vanlig løk eller rødløk går også)
1 stor ss meierismør
1 ts tagatesse
3 ss hvitvinseddik
3 eggeplommer
salt, pepper, estragon
fløte – om ønskelig

 

Fremgangsmåte:
– finhakk løken i små, små biter.
– fres løken sammen med smøret og tagatesse.
– tilsett hvitvinseddiken når løken har blitt blank.
– ta kjelen av varmen og visp inn eggeplommene.
– visp intensivt for hånd til den tykner (håndmikser kan anbefales) 
– smak til med salt, pepper, estragon og en liten dæsj fløte.
TIPS; skiller den seg, så kan du tilsette en ny eggeplomme og vispe på nytt 🙂

  Perfekt lørdagsmiddag!

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Oppskrifter til vaffeldagen

Heyho, hva er bedre enn å starte uken med vaffeldagen?
I den forbindelse tenkte jeg å dele to av mine favorittoppskrifter som jeg har brukt de gangene jeg lager vafler. Begge er gode på smak, men noe sunnere alternativ. Den ene er proteinvafler, mens den andre oppskriften er lavkarbo-vennlig!

 

Oppskrift på lavkarbo-vafler finner du HER. Jeg har laget dem med belgisk vaffeljern, men det har ingenting å si – like egnet i et vanlig vaffeljern 😎 God på smak, luftige og rimelig delicious!

Disse vaflene her er halvgrove og proteinrike – og er veldig gode. Oppskriften finner du HER.  Disse har vi spist veldig de siste årene, og vi liker de veldig godt. Sykt gode med syltetøy og brunost !!!

 

Jeg vet ikke helt hvor mye vafler det blir her i huset i dag. Henrik jobber sent og jeg er er langt i fra kvikk i formen. Men det hadde vært veldig godt med litt waffles til kvelds, så mulig jeg slår på stortrommen 😎 Anyways; god mandaaag!

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Luftige og gode lavkarbo-rundstykker

Nå har jeg endelig funnet en oppskrift på lavkarbo-rundstykker som både er gode og har riktig konsistens. De oppskriftene jeg har prøvd meg på tidligere, har enten smakt fuglemat eller har vært helt off nå det gjelder sprø utside og myk innside. But hallelujah, nå har jeg funnet the one. Hvor og hvem oppskriften kommer fra, aner jeg ikke. Jeg har sett den bli publisert av så mange forskjellige + med små endringer hit og dit, så har null clue på hvem som har credit for disse. Men et klapp på skulderen for kreativitet skulle han/hun hatt 😎 Å starte på lavkarbo er desidert det beste valget jeg har gjort for magen min på mange år. Den har blitt så mye mer stabil, happy og er omtrent ikke kranglete lenger. Så jeg merker det rimelig fort om jeg skeier ut eller spiser noe utenfor lavkarbo-kostholdet. Da er det mageknip, hyppige toalettbesøk og en oppblåst hval som kommer frem igjen 🙂 Too much info kanskje, heheh.

 Til 9 mellomstore rundtstykker trenger du:
4 dl mandelmel
2 dl sesam-mel
5 ss fiberhusk
3 ts bakepulver
4 ts vanlig eddik eller hvitvinseddik
5 dl kokende vann
6 eggehviter
2 ts salt
  Fremgangsmåte:
– Sett vannet på kok.
– Visp sammen eggehviter og eddik godt i en bolle.
– Bland sammen alt det tørre for seg, før du tilsetter det i eggehvite/eddikblandingen.
– Visp godt før du tilsetter det kokende vannet.
– La mikseren jobbe før du deler opp i 9 runde emner på et bakebrett.
– Topp gjerne med sesamfrø, før du steker dem nederst i ovnen i 50-60 minutter på 170grader.

Avkjøl på rist før servering eller du hiver dem i fryseren. De er helt ypperlig til å ha liggende klar i frysen, og de holder seg godt. Jeg tar opp ett og ett ved ønske, og tiner de kjapt i steikeovnen når jeg skal spise.
Fortsatt like gode, sprø på utsiden og myk inni! =D 

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Lærer aldri

Nå er det en stykk ødelagt sjel som ligger i sofakroken her i hus. I går var det en bursdagsfeiring som jeg var invitert til, som jeg tenkte jeg skulle ta turen på og kose meg i. Meeen kroppen var i en helt annen oppfatning 😎 Jeg har jo kjent på det hele denne uken at jeg har vært hakket dårligere enn hva jeg var uken før, så jeg burde jo bare ha holdt meg hjemme i utgangspunktet. Men det er jo klart man vil være med på feiringen, se folk igjen og være litt sosial. Jeg klarte noen timer før det gikk rett i dass og det ble oppkast på oppkast. Sånn blir det de gangene jeg overanstrenger meg og presser meg langt forbi grensen. Da spyr jeg om jeg ikke liker strak ut i sengen helt i ro. Så når kl var 21 og de andre skulle drikke, kose seg og dra på byen – dro gamlemor hjem i seng med bikkjefanten og mannebeinet. Herregud, what a life. Av og til vet jeg helt enkelt ikke om jeg skal le eller grine 😛 Men til det positive da, så fikk jeg ihvertfall kommet meg ut av huset litt ihvertfall, tatt en liten del av feiringen og fikk sett folk jeg ikke har sett på en evighet 🙂 Så det var kjekt ihvertfall.

ikke bilde fra idag, for å si det sånn 😎 #mindrepen

Så nå ligger jeg, den eldgamle kroppen min og min trofaste bestevenn på 4 bein – utstrakt på sofaen. Har vekslet mellom å duppe litt, hørt på lydbok, se i taket og føler meg snart modig nok til å skru på litt serie. Det er rart (og i grunn litt fascinerende) hvor lite som skal til før det blir katastrofe. Alt verker fra topp til tå, og bare småting som dagslyset og lyder rundt meg gjør vondt. Så jeg må bli flinkere til å for eksempel utsette ting, si nei til ting og ta mer hensyn til kroppen min – for å synke så lavt ned smertemessig er virkelig ikke verdt det. Det tar alt for lang tid å komme meg opp igjen på overflaten etter disse smellene, for kroppen er så himla treg og kranglete på alt. Men heldigvis har jeg minimalt med gjøremål i uken som kommer – så nå blir det lang sofauke. Og siden jeg fikk så mye serietips av mange av dere både på snap og instagram her om dagen – så har jeg ihvertfall mye å fylle tiden med 😎

Livet med netflix, ME & chill! (og da mener jeg chill 😉 )

 

 

Søte, syrlige og saftige muffins!

Reklame | sponset produkt fra Søstrene Grene

At posemuffins fra butikken skulle være så sykt godt som dette, gjør en kaloriglad frøken meget fornøyd. Jeg har alltid bakt muffins fra bunnen, for det forholdsvis går fort og gæli, men også fordi jeg bare har tenkt at hjemmelaget alltid er best. Men denne bakemiksen fra Søstrene Grene var sinnsykt god! Både selve muffinsene og frostingen. Jeg fikk 14 muffins i normal størrelse av posen, og skulle egentlig gi vekk mange av dem – men meg, Henrik og Camilla spiste de like greit selv, haha.

 

Her har jeg testet bakemiksen som heter “Lemon & Vanilla flavour” sammen med “Custard rasberry flavour” og hjertestrøssel. Resultatet ble noen vanvittig gode muffins med en fin syrlighet og sødme fra både sitron i muffinsene og bringebærsmaken på frostingen. I tillegg var konsistensen en innertier. Muffinsene var saftige og gode i tre dager, og custarden var veldig luftig og god. Så vi har blitt fan, med andre ord. Nå har jeg en sjokolademix som jeg ikke har fått bakt enda, men som jeg gleder meg sykt til å smake på 😀

Enklere dette blir det jo heller ikke, spesielt om du skal bake i en travel hverdag, ha besøk, bursdagsfeiring etc. I tillegg så mener jeg at det eneste jeg trengte å ha i hus utenom posene, var tørrgjær og litt fløte (tror ikke det var mer?), så det er easy fix.  Alt hos Søstrene Grene er også prisvennlig på produktene sine, så det svir ikke i lommeboken med en litt mer lettvint løsning. En muffinsblanding koster kun 27kr, og en pose custard koster 22kr. Og jeg hadde en del custard til overs etter å ha tatt rikelig på alle muffinsene, så det er mer enn nok i en pose. Tror custraden hadde vært helt magisk på annet av søstaker også – den var så frisk og god i smaken.

 Jeg har aldri klart å pynte med frosting-roser og lage sånne lekre muffinser som man ser bilder av på det the big internet – men det gjør jo faktisk ingenting når smaken er en innertier 😎 Her i hus ble de veldig godt likt ihvertfall, og jeg tenker de er perfekte å servere i bursdager og andre anledninger hvor man gjerne vil ha noe litt ekstra godt!  

I tillegg til bakemikser, så har de også så mye annet godt av mat og godsaker i sortimentet sitt nå. Den nye (og første) matkolleksjonen dems inneholder så mye godt – og jeg er glad for at jeg har vært heldig å få smake på mye. Jeg elsker jo både å lage mat, bake – og for å ikke å nevne å spise, så dette var midt i blinken. Mye av det er også økologisk, så de har et veldig fint utvalg. Om dere vil kikke i e-katalog, så kan dere gjøre det HER. Ellers så er det jo bare å ta en tur innom deres nærmeste butikk! 😀

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Holy cow – tusen takk!

Jeg blir så glad, takknemlig og rørt over de fine meldingene og kommentarene dere gir meg de gangene jeg våger å lufte litt mer personlige innlegg enn vanlig. Det gjør det så verdt det, og det er så deilig å bli sett, hørt og forstått på noe som preger hverdagen min så mye. Nå har det jo vært mye skriving om dette rundt helsen min, ME-utredning, diagnosen osv – først og fremst for det har vært en pågående utredning over lang tid og at ME er en så sinnsyk stor del av dagene mine og livet mitt generelt. Men nå er utredningen ferdig, diagnosen er satt og jeg har fått mye tips og lærdom om veien videre for min del, så nå blir det nok litt mindre “sykeprat” her inne. Ønsker jo ikke å kill the vibe heeeelt her inne, haha. Litt blir det jo, ettersom bloggen omhandler meg og mitt – men nå begynner jeg på litt “blanke ark” med fokuset på veien videre 🙂

Såå denne lille geleklumpen ville bare si tusen takk – det gjør meg så glad. 

 

_____________________

 

Ellers så blir det en rolig dag for na’mor. Skal prøve å få forhåndslage litt blogginnlegg, for jeg har mye god mat å dele oppskrifter på fra forrige uke, pluss mer hverdagsfjas som jeg må lire av meg 😎

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

 

Tanker rundt ME-diagnosen

Nå har jeg for godt over en uke siden fått tilsendt den fullstendige epikrisen fra ME-spesialisten, og det hele blusset opp til å bli mye mer følelsesladd enn hva jeg hadde forventet. Jeg har jo vært ganske sikker på at det er ME som har herjet med kroppen min i flere år, så det er jo ikke akkurat som det kom brått på eller uventet. Jeg gikk fra å ha noen minutter med lettelse over å endelig få ordentlig svar, være ferdig med den lange og slitsomme utredningsprossesen og få forklaring på hvorfor de siste 9-10 årene har vært sånn som de har vært – til å gå rett i sorg.  Jeg tror det bare var bekreftelsen på at så dårlig og skrøpelig som kroppen har vært i mange år nå – er slik fremtiden ser ut også. Bare tanken på nåværende livskvalitet, å være omtrent fastlåst til hjemmet og sengen fikk det bare til å renne helt over – selv om jeg har vært så sinnsykt forberedt på denne beskjeden. Hadde selv ikke trodd at jeg skulle reagere så sterkt som jeg gjorde, så jeg ble veldig overrasket og litt overlumpet av det.

Men nå har jeg fått avreagert, fått tenkt mye, fått masse tips, bøker og nyttige punkt å ta med meg videre, så nå føler jeg at jeg kan starte litt på “nytt”. Med blanke ark hvor jeg vet hva som er problemet, hva som gjør at kroppen ikke fungerer slik den skal, og hva som gjør at jeg er bundet til en hverdag med mye tilrettelegging, planlegging og hvile. Nå vet jeg at med mer lærdom og kunnskap rundt ME som sykdom, aktivitetavpasning og nok hvile – så kommer livskvaliteten og hverdagen til å bli lysere og bedre. Når jeg lærer meg hvordan jeg kan gjøre ting enklere og bli flinkere til å automatisk tilrettelegge rundt meg.

 

 

Per dags dato ligger jeg på alvorlig grad ME, og har fått estimert rundt 10% å gå på i forhold til et normalt, friskt menneske. Så med andre ord har jeg ikke så mye å rutte med  – noe jeg har kjent på i så mange år. Etter alt av undersøkelser, prøver og slikt, så viser det seg at jeg trolig har hatt ME siden jeg tok svineinfluensa-vaksinen i 2009. Og at ecoli-infeksjonen jeg hadde i 2012 (og alle de andre infeksjonene) var en ytterligere bidragsyter til å gjøre meg enda sykere. Å dra på rehabiliteringsopphold for å lære mer rundt dette med hvile, hvordan balansere aktivitet, lære mer om å akseptere diagnosen osv – har jeg fått grei beskjed på at er helt uaktuelt før jeg går eventuelt går over til mild grad og kroppen har mer å gå på. Men heldigvis er ME for mange en svingende sykdom, som vil si at man ikke “for alltid” er stuck på samme sykdomsgrad. Så jeg vet jo at i perioder vil jeg nok svinge fra moderat til mild grad, og vil da ha bedre dager, mer energi, mindre smerter og bedre hverdager. Så det er lystpunktet nå, og tanken på at jeg kan lære meg så mye mer enn hva jeg kan per dags dato.

Nå er jeg bare veldig lettet for å endelig har fått gjort meg ferdig med utredningen, fått tatt alle prøver, undersøkelser og tester som jeg har måtte karret meg til å få. Møter man ikke på riktige personer i helsevesnet, så kan ting fort bli tungvindt. Noen er veldig ivrige på å bare skrive ut resepter og medisiner uten å gjøre tilstrekkelige undersøkelser – og satser på at det skal løse alt av plager og problemer. Men slik er det dessverre ikke alltid. Jeg har jo slitt med angst og depresjon før, hvor mye av det har blusset opp i forbindelse med alt jeg følte på av press for å få ting gjort, å prestere i jobb, i det sosiale, på hjemmebane osv – når jeg ikke klarte det (av uvisst ME-diagnose) – og dette har gjort at medisiner på medisiner har blitt skrevet ut og anbefalt å svelges, uten at legene har gitt meg en ordentlig undersøkelse. Så jeg har altså gått i snart 10 år og trodd at alt har vært psykisk, ettersom angst og depresjon har vært inni bildet (som er så mye forbundet med det fysiske jeg har slitt med, men ikke blitt hørt på), og har da gått opp over 20 kg i forbindelse med medisinering. I tillegg ble jeg oppfordret og fortalt at jeg måtte presse meg til å gå ut av huset, komme meg på trening, være sosial, presse kroppen ut av huset – for det gjorde så godt for meg. Og jeg har jo gjort som jeg har fått beskjed på – men det har jo bare resultert i at jeg har blitt dårligere og dårligere. For hovedproblemet har lagt i kroppen fysisk – og ikke i topplokket psykisk. Mye av angsten og depresjonen har jo oppstått i forbindelse av at det fysiske ikke har vært i orden – men det ble ikke tatt på alvor, dessverre. Det ble jo merket at noe var veldig rart etterhvert som jeg gikk i kognitiv behandling i forbindelse med angsten og depresjonen, og dette ble bedre og bedre. Men kroppen ble allikevel dårligere og dårligere, til tross for at jeg gjorde alt jeg fikk beskjed om. Og da viste det seg til slutt at roten av det vonde sitter i kroppen – og rådene jeg har fulgt de siste 5-6 (?) årene bare har gjort meg verre. Så man må stå på sitt når det gjelder helsevesenet og legebesøkene. Man har rett på å bli tatt på alvor, bli hørt, bli undersøkt ordentlig og få den hjelpen man faktisk har krav på. Og blir man ikke det – så anbefaler jeg å bytte fastlege. Man må gjerne kysse noen frosker før man finner prinsen 😉 

 

___________________________

 

Herremoses, dette ble langt, så cred om du har lest deg gjennom alt 😎 Men for meg var det viktig å få frem at det er viktig å sette foten ned om du føler ting ikke er riktig eller blir tatt alvorlig. At det er verdt å stå på for det man har krav på, selv om det kan bli en lang og slitsom prosess. Nå starter jeg med blanke ark – og får nå riktig hjelp, tilpasning og tilrettelegging! 🙂 Og er nå en offisielt en gammel sjel med skrøpelig kropp – både i virkeligheten og på papiret! 😛

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Lavkarbokake med mandelbunn, karamell og sjokoladetrekk

Etter jeg la ut bilder av denne kaken på instastory i helgen, har jeg fått en del spørsmål om jeg kunne dele oppskriften. Såå her kommer den. Bunnen er det Lavkarbomedhanne som skal ha cred for, for jeg synes den så såå fristende ut. Glasuren er litt slump, men har notert ned sånn ca hva jeg brukte underveis. Til min store skuffelse så har jeg innbilt meg at jeg liker kake med mandelbunn mye mer enn hva jeg faktisk gjør, så denne kaken ble ikke en av mine personlige favoritter, heheh.

Dette trenger du til en kake på 24 diameter:
BUNN:
150 g mandelmel
50 g finmalte hasselnøtter
6 eggehviter
100 g tagatesse
1 ts bakepulver

 

KARAMELL:
2 dl kremfløte
4 ss sukrin melis
50 g meierismør
2 ss lys fiber sirup
2 ss fiber sirup gold

 

GLASUR:
100 g sukkerfri sjokolade
2-3 ss kremfløte
1 ss tagatesse
50 g meierismør
1 eggeplomme
ønsket mengde finhakkede peanøtter

tips; peanøtter med 5g karbohydrater per 100g fås kjøpt hos europris og rusta.

Fremgangsmåte bunn:
– Pisk eggehvite og tagatesse til det er stivt.
– Vend inn finmalte nøtter, mandelmel og bakepulver.
– Stek nederst i ovnen i ca 30-35 minutter på 160 grader.
– La bunnen kjølne mens du lager karamell og sjokoladeglasur.

 

Fremgangsmåte karamell:
– Hell alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele.
– Kok opp på middels varme.
– Rør jevnlig.
– Når massen er så tykk at den “henger” seg på slikkepotten, er den ferdig.
– Ta den av varmen og la den kjølne litt før du heller den over kaken.

 

Fremgangsmåte sjokoladeglasur:
– Ha alle ingrediensene utenom egget i en kjele.
– Smelt på svak varme. OBS – skal ikke kokes.
– Når alt er smeltet og du har en jevn masse, tilsetter du eggeplommen.
– Ta kjelen av varmen og tilsett ønsket mengde finhakkede peanøtter.

 

Når både bunnen, karamellen og glasuren er noenlunde avkjølt, legger du alt på lagvis. Et tips er å helle karamellen på kaketoppen før du tar den utav springformen. Så lar du dette stå litt, til karamellen har satt seg fint. Deretter kan du ta kaken ut av formen og sette den på et kakefat, før du heller på sjokoladeglasuren. Om karamellen er noe hard, så er det lurt å ha den stående i 5-10 minutter i romtemperatur før servering. I mitt tilfelle ble karamellen i hardeste laget, som gjorde at vi måtte ta kaken i microen i noen sekunder før vi spiste.

Enjoy 🙂

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Før/etter; soverommet vårt

Endelig kan vi kalle oss ferdige med soverommet. Ikke heeelt  i mål med møblene da, men det stresser vi ikke med. Men nå er det nye gulvet på plass, veggene har fått en fin, varm brunfarge og det er en ordentlig lun stemning der inne nå. Fra et blått barnerom til et behagelig voksenrom 🙂 Haha, “voksenrom” høres noe grovt ut, men dere skjønner hva jeg mener 😎 Kjedelig nok hadde jeg bare 1 bilde fra før vi begynte, men dere får sett hvor stor forskjellen er ihvertfall.

 

 

FRA DETTE:

TIL DETTE:

  

Kommodeveggen og den andre kommoden på skråveggen (ikke tatt bilde av), er veldig midlertidig. På skråveggen ønsker jeg å lage en benk med oppbevaring – i samme utførelse som den hjemmelagde hodegavlen vår. Og denne kommoden på bildet over forsvinner så fort jeg finner et annet alternativ som er i riktig stil og størrelse! 🙂 Men no rush, jeg er bare så glad for at vi har fått samme gulv her inne som resten av huset. Det utgjorde så mye. Ikke lett å få bilde av hele rommet og resten av møblene og pynten, ettersom skråtaket tar mye av kaken, sååå det får dere heller se på instastory ved en senere anledning! 😀

 

Hva synes dere?

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her

Lavkarbo pizza

Pizzaparty

Å lage pizza på lavkarbo-style var jeg noe skeptisk til, må jeg innrømme. For jeg så ikke for meg at deigen skulle bli verken god eller tilnærmet vanlig pizzabunn. Men så feil kan man altså ta, heldigvis. Dette var en fest i magen, og den falt i god smak både hos meg og Henrik. Så nå blir det mye pizza fremover 😎 Denne her med salat og ailoi til, var en innertier.

Dette trenger du til en langpanne bunn:
150 g revet ost
3 piskede egg
1,5 ss olivenolje
2 ts salt
1 ts bakepulver
3 ts fiberhusk
3 ss mandelmel
1,5 dl vann

Fremgangsmåte:
– Pisk eggene, før du tilsetter resten av ingrediensene.
– Rør godt, før du sprer alt utover på en langpanne med bakepapir.
– Forstek bunnen på 180 grader i ca 25-30 minutter.
– Ta den ut av ovnen og ta på ønsket fyll.
– Stek videre til osten på toppen er gylden og fin.

 

Jeg får ikke bunnen like sprø som vanlig pizzabunn, så du kan fint bruke litt grill-varmen på den en liten stund! 🙂

 

Denne gangen ble det “standard” fyll på oss. Kjøttdeig, pizzasaus, løk og ost. Neste gang blir det gjerne litt parmaskinke, pesto osv. Det er jo egentlig bare kreativiteten som setter en stopper! 😀

Enjoy 🙂

 

 

Følg meg gjerne på mine andre kanaler;
personlig instagram her  –   facebook her   –  snapchat; kariannenesse  –  interiør-instagram her