Casual

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Et av få oppegående outfits denne bleikfisen har hatt i sommer. Siden det har vært så varmt, så har jeg for det meste slengt på meg en halvsvett jumpsuit eller noen vide shortser. Og sminkefritt fjes og fett hår har også vært standarden for disse ukene. Men det har vært så deilig, og det har vært helt uaktuelt å dynke ansiktet i sminke i denne heten. Så når jeg først steller meg, så må det seffer’n knipses litt bilder til denne offentlige dagboken her 😎 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag derimot, er det joggebukse, dott i håret og en t-skjorte full i pastaflekker. Det regner store mengder ute, så i dag er en deilig innedag. Jeg tror ikke jeg har sett ordentlig regn på over en måned, så helt ærlig så synes jeg det var på tide nå. Det synes ihvertfall utendørs plantene mine, som har slitt for harde livet i denne heten, haha. Og jeg er ikke akkurat kjent for å være den flinkeste til å ta vare på dem. Jeg tok jo tross alt livet av både en kaktus og en thujahekk for en stund tilbake – så det er litt forbedringspotensiale :)))) 

Postkort fra Loen

SAMSUNG CSC

– fineste plassen – 

Loen må være en av de fineste plassene i Norge – ihvertfall som jeg har fått sett hittil. Naturen er uslåelig, vannet er krystallblått og det er generelt sett helt sykt fint. Vi hadde to dager i telt der, og vi skulle absolutt hatt en natt eller to ekstra.  Å våkne opp til dette her, var helt nydelig. 

 

Været var vi også vanvittig heldig med, denne sommeren her har jo vært helt drøy. Vi hadde rundt 30-34 grader og knallsol. Så vi var med andre ord to svette, men fornøyde griser. Dagene ble brukt til bading, solsteking, grilling og avslapping i de fineste omgivelsene vi har sett. Vi er begge veldig enige om at en hytte her, hadde vært veldig innafor 😎 

– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bildene får ikke frem hvor sykt fint det var, og hvor turkisblått vannet faktisk er.  Irriterende nok. Men dere får en klar indikasjon da, i det minste. En helt nydelig plass, som har blitt så populær. Alt av hytter og teltplasser var omtrent helt fullt, så litt planlegging før avreise gjør susen. Anbefaler virkelig å dra hit på denne tiden av året, for det er helt fantastisk fint! =D 

 

Jeg har en drøss med bilder herfra, som jeg gleder meg til å dele med dere!

 

 

 

#foto #friluft #friluftsliv #dnt #dntung #utno #natur #norge #fotografi #naturbilder #sommer #sol #kvalitetstid #ferie #reise #reiseliv #norsknatur 

Vlog: en dag i naturen

Her er en liten videoblogg fra en dag meg og Henrik hadde ute i naturen. Vi skulle egentlig overnatte i telt den dagen også, men ettersom formen min var helt krise, så måtte vi dra hjem igjen. Men vi hadde det veldig fint så lenge det varte da. Dager som dette her er gull verdt, og jeg elsker det. 

Trykk på tannhjulet og på 480p for å få høyere kvalitet. 

ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER! 

Godbiter til under 300kr

Annonselenker // Nelly

____________________________________________________

 

Holaaaa

I dagene hvor formen har vært laber i ferien, har jeg raidet sånn ca … alle nettsider jeg vet om innen interiør og klær. Så at scrollefingeren min ikke er dobbel så stor av muskler, er et mysterium. Anyways, en av butikkene jeg fant en drøss (…alt for mange) godbiter i, er Nelly. Så jeg har samlet en drøss av mine favoritter – hvor alle er under 299,- kr per plagg. 

Lys highwaistbukse HER.                   Blomsterbukse HER.                     Svart highwaistbukse HER

Rød offshoulder genser HER.              Svart offshouldergenser HER.               Gul strikkegenser HER. 

Joggedress HER.                                                    Dongerishorts HER

Sett med topp og shorts HER.                   Hvit kjole HER.                              Blomsterjumpsuit HER    

Offshoulder genser HER.                                                       Svart topp HER.  

Rød offshoulder genser HER.              Nude offshoulder topp HER.                    Rust offshoulder topp HER

Grå, chunky genser HER.             Moss Copenhagen tskjorte HER.             Gul strikkegenser HER. 

Svart offshoulder kjole HER.                                         Hvit offshoulder kjole HER. 

Stripete overdel HER.                                                  Rød strikkegenser HER.

 

Åååå, det er så masse fint. Tror denne frøkna skal unne seg noen ekstra godbiter når skattepengene mine kommer tikkende, hehehe. Klær (… og interiør da) er en materialistisk glede som jeg elsker, uansett hvor teit det er å si 😎 Lets get real, shopping er gøy, og det er enda gøyere å få pakker i posten. So much fun. 
 

Btw, dere finner hele sortimentet til Nelly HER og alle plagg til under 299kr HER =D 

 

 

Off we go

– siste innspurt av ferien – 

Henrik begynner på jobb igjen på mandag, så nå er det siste innspurt av utnyttelse av fridagene. De skal vi tilbringe i Loen, for det er så vanvittig fint der. Jeg var der med gjengen jeg jobbet med i Statoil for en del år siden, og etter det har jeg hatt så lyst til å dra tilbake dit. Så nå har vi pakket alt av campingutstyr i bilen, og satt kursen mot Stryn og Loen. Det er meldt opp til 30 grader der, så jeg tror dette blir en rimelig fin avslutning på fire ukers ferie. 

SAMSUNG CSC

Jeg har så klart planlagt å ta masse bilder, og gjerne filme litt til videoblogg også, så langt det lar seg gjøre. Kameraet mitt har begynt å synge på siste verset, og slår seg vrang med jevne mellomrom. Sååå jeg er i vurderingsfasen på et nytt kamera nå, for å si det sånn. Men jeg gleder meg til å dele mye glimt fra denne plassen, for det er så vanvittig fint der =D 

 

Har du vært i Loen før? =D

Feriebildene som enda ikke har blitt delt

– før nå – 

Sant skal sies at jeg er glad i å forevige øyeblikkene, og å knipse i vei. Og det ble en del bilder i løpet av den uken vi var på bobiltur, som jeg ikke har fått delt før nå. Så nå blir det en lett blanding av forskjellige øyeblikk og ferieglimt. 

________________________

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne utsikten her. Sandviken camping leverte virkelig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kjerringa med staven. Gleder meg til å bruke svanen igjen snart. Gleder meg derimot ikke til å pumpe luft i den……

SAMSUNG CSC

På fisketur i Tinnsjøen. Ikke et eneste napp å få, haha. Men det var koselig da. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Norsk Industriarbeidermuseum

SAMSUNG CSC

En fornøyd lesehest. Jeg har lest nesten 3 bøker disse to ukene her, og har virkelig fått sansen for å lese igjen. Tar gjerne imot tips til gode krimbøker, btw. 

SAMSUNG CSC

Vårt siste stopp på turen var innom i Eidfjord, hvor vi blant annet spiste noen av tidenes beste vårruller. Random fact, i know. Men for meg og Henrik som er så matglade, så var det en stor opptur, haha. 

 

____________________________

 

Anyways, senere i uken drar vi på telttur til Loen, og det gledes. Vi har kjøpt inn et større telt og en elektrisk kjølebag for turen, så nå har vi begynt å bli drevne campere 8-).  Dette er siste uken til Henrik med ferie, så vi vil avslutte den på en finfin måte. Og Loen er virkelig den fineste måten jeg kommer på akkurat nå. Det er så fint der, og jeg gleder meg til å dra dit igjen nå! 

Vlog: Sommerferien, del 1

Her kommer vlog del 1 av vår bobilferie. Jeg er hundreprosent amatør når det gjelder videoblogger, redigering og alt innen dette temaet her, meeeen dette er en begynnelse ihvertfall 😎 
 

Trykk på tannhjulet og velg 480p for å få litt bedre kvalitet. 

ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER. 

Flowerpower

SAMSUNG CSC
 

Jeg er så glad i denne kjolen her. Først og fremst for den dekker både armer og mage, som er to av delene jeg hater å vise frem. Jeg kan ikke fordra de to delene ved meg selv, så denne kjolen er 10/10. I tillegg er den veldig lett og behagelig, og den er jo så fin nå på sommeren. Den er forresten kjøpt på eBay, og jeg tror jeg betalte knappe 100kr for den. Hello, we love!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Herregud, det irriterer meg helt grenseløst at beltet henger helt på halv åtte. Det er litt for stort (hva i alle dager skjer, det pleier å være omvendt), så jeg hadde ikke helt kontroll på det, haha. Det hadde jo selvsagt vært mye finere om beltet satt hvor midjesømmen var, men slik ble det altså ikke. Dette var noen bilder vi knipset kjapt i hastverk, før vi dro i 60 års feiring til svigermor. Dette er faktisk den eneste gangen jeg har brukt sminke på over 3 uker. Det må rekord for min del. Men sommeren har vært så fin hittil, så sminke har ikke vært prioritert i det hele tatt. Så vanvittig deilig, Og huden har jo så vanvittig godt av det også. 

 

__________________________________________

 

Dette har også for øvrig vært den eneste dagen på over en måned hvor jeg faktisk har prøvd å pynte meg litt. Ferielivet har ikke bydd på noe glitter og glam her i gården, her har det gått i casual outfits og bikini stort sett hver eneste dag. Men jeg skulle ikke ønske det var noe annerledes, egentlig. Dette har vært en finfin Norgesferie, og jeg er så glad vi valgte å holde oss innenlands denne sommeren her. Været har virkelig slått på stortrommen og glimtet til med skikkelig sydentemperaturer uke inn og uke ut. Så utenlandsturer og sydenreiser tar vi igjen i vinter, når det er litt mindre trivelig her i Norge! :))) 

 

 

Ro i sjelen

SAMSUNG CSC

Jeg er ikke over denne utsikten her enda. Tinn og Rjukan var utrolig fint, og vi hadde noen veldig avslappende dager her. Johannes og Synnøve joinet oss også, etter at de hadde tatt turen til Gaustadtoppen. I kjent feriestil droppet meg og Henrik den aktive biten der, og hadde en helg fylt med bading, soling på stranden, grillmat, spill og vin. Minimalt med aktivitet, haha. Men det var deilig, og denne helgen var en perfekt avslutning på bobilferien vår for denne gang. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har hele tiden følt at jeg har fått mye farge denne sommeren, men jeg ser jo at disse bildene viser noe helt annet, haha. Livet uten anlegg for å få en normal brunfarge er ikke lett altså. Men som en ussel trøst, så er jeg ikke like hvit som et papir lenger. Nå har jeg bare blitt litt…… mindre hvit :)))

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne kvelden var så behagelig og fin. Vi ruslet ute på en nesten helt vindstille strand, med den fineste utsikten til. Dette er sånn som gir meg så ro i sjelen, og det har vi heldigvis hatt mye av denne ferien. Dette var det vi begge trengte, tror jeg. Senke skuldrene, puste ut og bare ta ting i eget tempo. Norgesferien vår har vært relativt stressfri, og vi har virkelig nytt det. 

 

_____________________________________

 

Og når vi snakker om ro i sjelen, så er vi nå på hyttetur på Byrknes. En liten hytte på landet, med fine naturområder rundt. Her blir det enda noen rolige dager med avbrekk fra hverdagen. Fjelltur, fiske og god mat står på planen – og det gledes!

 

Hva gjør dere i ferien? 🙂

 

 

#reise #ferie #rjukan #tinn #friluft #friluftsliv #natur #utsikt #norgesferie #sinnsro #helse #mentalhelse