En deilig dag

SAMSUNG CSC

Hei dere.

I går hadde vi en utrolig fin dag på tur. Vi gikk rundturen fra Krossane og Gladihaug, og det var helt nydelig. Været var perfekt, temperaturen var deilig og selskapet var som alltid bra. Akira var i ekstase, og var mildt sagt helt vill i knickersen. Hun elsker jo både snø og turer, så dette var perfect match. 
 

Denne turen var veldig fin, og jeg kan egentlig ikke skjønne at vi ikke har gått den rundturen før. Jeg gleder meg til å gå den flere ganger, men neste gang håper jeg det er snøfritt. Det var tungt å gå i snøen, og det var omtrent klink is hele veien nedover. Men foruten om det, så var det helt perfekt. 

– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det var utrolig godt å få bevegd litt på kroppen igjen. Det har – ikke overraskende, vært mye god mat og drikke i påsken. Så det var deilig å gå en lang tur og lette litt på flesket. Skrittelleren viste rundt 20 000 skritt når jeg la meg i går, så det var jeg fornøyd med. Nå derimot, ligger jeg utslått på sofaen. Jeg merker godt at det har vært mange dager med stort trøkk, som igjen setter sine preg på formen. Så nå må jeg ta litt hensyn til kroppen, og bare lade opp litt.

Hva gjør dere om dagen? 

DIY; påskebordet

SAMSUNG CSC

Hva synes dere om denne lille påskeharen? 
Dette ble en veldig enkel måte å dekke bordet på, med et hint av påske. Jeg er ikke så flink med borddekking, men dette synes jeg ble veldig søtt og koselig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har brukt egg, lin-servietter og hamptrå. Veldig enkelt, ingen avansert oppgave i det hele tatt. Serviettene er forresten fra Home & Cottage, og jeg elsker dem. 

SAMSUNG CSC

Jeg skulle tegne på egget selv, men det ble fullstendig katastrofe. Så nå har vi et par egg som er full i kulepenn, og som ser ut som noen forvridde forsøk på et kaninfjes, haha. Så da ble det klipp og lim fra google isteden, men jeg synes det ble et greit resultat! 

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? 🙂 

 

#diy #borddekke #påske #påskepynt #gjørdetselv #hjemmelaget #pynt #dekor #interiør #interiørglede #borddekking #detaljer #stue #spisebord 

Vinneren av årets påskekonkurranse

Først må jeg bare takke for engasjementet rundt konkurransen jeg la ut i forrige uke. Jeg hadde helt oppriktig ikke trodd at så mange kom til å melde seg på, så det var utrolig moro. Når det er sagt, så har jeg trukket en tilfeldig vinner av alle som var med i konkurransen, og den heldige vinneren er SOLGUNN EIDE. 

 

Gratulerer så mye, du har vunnet alt på bildet. Ta kontakt med meg på facebooksiden der du deltok i konkurransen, så skal jeg få pakken avgårde til deg! 🙂 

SAMSUNG CSC

Til dere andre som deltok, men ikke vant, så kommer det flere konkurranser med tiden. Men tusen takk for alle som har meldt seg på, det setter jeg stor pris på. Håper dere får en strålende påske <3 

Takeaway tuesday

Ah, ser ikke dette digg ut? 

SAMSUNG CSC

Vi valgte å ta med oss takeaway hjem fra handling i går, for å slippe å lage middag. Herlighet for et kaos det var på butikkene. Påskehandel og julehandel får virkelig frem det verste i folk, haha. Men nå er vi ihvertfall ferdig med det, og fra nå av blir det kun kos. 

SAMSUNG CSC

Vi bestilte takeaway fra Sumo, som jeg synes har veldig god sushi. Henrik derimot er ikke så gira på det, så det ble en lett blanding av sushi, våruller og bao bun. Har dere forresten smakt bao buns? Selve brødet er så syyyykt godt, og jeg får vann i munnen bare av å tenke på det. 

SAMSUNG CSC

Slitne etter storhandelen, dro vi hjem og spiste. Etter det var vi helt tappet for energi begge to, så vi hadde en rolig kveld resten. Camilla kom på besøk, og det er alltid et gledelig gjensyn. Vi fikk tatt igjen mye mas og fjas, sett paradise (hello guilty pleasure), og kost oss litt sammen. Hun kommer på besøk nå straks igjen, og jeg gleder meg. Jeg holder på å lage biff, så skal vi videre på bygdepub etterpå.

Jeg tror denne kvelden blir rimelig bra! 🙂

Gla’påsk

____________________________________________

Flere som er klar for påsken? 

Jeg blir så gira over årets påske, at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg håper på en noenlunde “aktiv” påske i år, for jeg er så lei av å føle meg rundt som et eple. Jeg ser både i speilet (og på bildet under) at fjeset mitt aldri har vært så rundt, bløtt og godt før, haha. Så jeg er glad for at været er meldt til å være helt nydelig, slik at vi får vært en del ute. Dette er første påske på noen år hvor vi ikke har hatt mange konkrete planer, og det er veldig deilig. Så denne uken kommer vi til å ta dag for dag – og kose oss sammen. Jeg gleder meg som en unge til Henrik skal ha fri i en liten uke, so happy. 

SAMSUNG CSC

I dag har vi handlet inn mat og drikke til påsken, og holy shit for et kaos. Folk blir jo helt sprø for at butikken skal være stengt i noen dager, haha. Jeg blir jo helt svett av sånne situasjoner, så jeg ville bare komme meg ut derfra. Men nå har vi ihvertfall fått tak i den maten vi ville ha, så det er nå bra. 

 

Nå som det mest stressende med påsken er over (haha..) så kan påsken komme for fullt. Påsken er en utrolig koselig tid, og jeg gleder meg til å være med mine nærmeste. Mye sier meg at dette blir en sykt fin uke, og det gledes! 

Hva skal du i påsken? 🙂

Random facts

Jeg har kronisk rhinitt.
Det er betennelse i slimhinnen i nesen. Det gjør at jeg er konstant tett i nesen og er tungpustet. Sykt irriterende, haha. 

 

Jeg har en guilty pleasure for reality tv.
Jeg elsker trash tv, helt enkelt. Så programmer som “paradise”, “farmen”, “the real housewives” osv, det går rett hjem her, si. 

 

Jeg klarer ikke å gå uten neglelakk.
Jeg tror jeg har hatt neglelakk på fast hver eneste dag siden jeg var typ 14 år. Så nå føler jeg meg naken og …. rar (?) uten. So girly, i know.

SAMSUNG CSC

Jeg var storbruker av hair extensions før.
Håret mitt var konstant kort, slitt og skadet, så jeg tydde til hårforlengelse. Jeg brukte extensions fast hver dag i ca 4 år. Herregud for en pain in the ass det var – sykt glad for å være over det stadiet der 😎 

 

Har vært sinnsykt avhengig av nesespray – i lange perioder. 
Sprøtt at man kan bli avhengig av dette. Og det er jo overhode ikke bra heller. I den verste perioden hadde jeg så vidt nesevegg igjen, fordi alt var omtrent etset vekk. Da fikk jeg panikk og tok en rehab fra nesesprayen. Miss you </3 :pPppPp

 

Jeg klarer ikke å gå i annet enn joggeklær hjemme. 
Det første jeg gjør når jeg kommer hjem, er å hive av alle klærne og hoppe i kosetøyet. Jeg føler meg fanget i typ dongeribukser, bh og stramme klær, så det går alltid i joggis her. 

 

Jeg elsker å plage. 
Stakkars Henrik som må holde ut med at jeg bikker til plagehumør x-antall ganger i løpet av en uke. Synging, dansing, kniping og kiling må han bite i seg. I tillegg at jeg liker å ligge på lur for å skremme han. I love dat. 

 

Del gjerne noe random om deg selv i kommentarfeltet – jeg elsker sånt =D 

 

 

 

 

Støtt gatehunder i Bosnia

Er det en ting som stikker ekstra dypt i hjertet mitt, så er det når dyr ikke har det bra. Dyreplageri, hjemløse dyr og dyr som lider, er helt forferdelig. Som mange vet, så var Akira tidligere gatehund i Tyrkia, når hun var valp. Vi fikk henne når hun var ca 1 år, og det tok ikke lang tid før vi merket at hun tydelig har blitt mishandlet som hjemløs hund. Hun bærer enda preg av det, men det har kommet seg utrolig mye de to årene som vi har hatt hun. Det gjør meg så sint, rettere sagt forbanna, at folk finner seg til å mishandle, bruke vold og gjøre grusomme ting med uskyldige, forsvarsløse vesener. 

 

Jeg vil derfor bevisstgjøre dere på en norsk, frivillig organisasjon som har som formål å redde hjemløse hunder i Bosnia. Med alle midlene de får inn, bruker de mye tid, energi og penger på å gi hundene ly, mat, omsorg og medisinsk hjelp. Organisasjonen drives av 4 ulønnede personer i Norge som styrer det administrative og den daglige koordineringen av hundegården. 


koser seg i hundegården – hvor det er trygghet, mat og omsorg
 

Ettersom at dette er en frivillig organisasjon og de jobber ulønnet, trenger de alt av donasjoner og bidrag som de kan få. Ikke nok med at hundegården går på sprengt kapasitet og har hele 130 hunder som skal mates daglig, vaskes og stelles med – blir de også vaksinert, ID-merket, sterilisert, renset for parasitter, orm og lus og etter hvert også adoptert. Men det begynner å bli fryktelig trangt og tragedier står i kø utenfor hundegården. Så hjelp dem å hjelpe. 

Om du vil støtte dem med noen kroner, så kan du gjøre det HER. Alle monner drar, og sammen kan vi utgjøre en stor forskjell. Mange av de tidligere hjemløse hundene har allerede fått nye, trygge og gode hjem her i Norge – men det gjenstår enda alt for mange. Om du vil følge arbeidet dem gjør, så finner du dem på facebook HER. Her deler de daglige updates, og du får se hvor mye dem får gjort i løpet av en uke. Jeg blir stadig rørt, og jeg synes de gjør en fantastisk jobb. Om du vil lese enda mer om organisasjonen, hundene som søker adoptivforeldre og mer – så kan du lese på nettsiden HER

Hjelp meg gjerne med å nå enda flere, ved å dele dette innlegget. Desto flere vi er som bidrar med adopsjoner, donasjoner og bidrag, desto flere hunder får et nytt og bedre liv <3 

DIY – påskepynt

 

SAMSUNG CSC

Pleier dere å pynte mye til påsken? 

Jeg personlig har ikke noe behov for det, men i år fikk jeg lyst å pynte litt ihvertfall. Ikke mye da, for jeg er litt kresen, haha. 
Jeg ville ha en enkel pynt, så da kjøpte jeg trollhassel, noen små pynteegg fra søstrene grene, og så har jeg prøvd å pynte noen egg selv. Mitt lille hobbyverksted (og resultatet) så ut som et barneskoleprosjekt, haha. Så til neste gang må jeg smøre meg med mer tålmodighet, og kanskje legge sjelen mitt litt mer i det. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, se disse da? Not my finest work, for å si det sånn 😎 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg blåste tom noen vanlige egg, kjøpte hobbylim og glitter, og satte i gang. Jeg skulle hatt enda flere egg å hengt opp for å få det finere, men det gikk tomt for både egg og tålmodighet. Men det får være nok påskepynt for i år – så blir det kanskje litt bedre til neste år 🙂 

 

Pleier dere å pynte til påsken?

 

 

#interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv #påske #påskepynt #dekor #dekorasjon #trollhassel #stue #stil #design #mitthjem #hus #hjem #husoghjem 

Fridayvibes

TGIF
__________________________

Henrik har fri i dag, så vi har hatt en avslappende kosedag hittil i dag. Jeg elsker at han har langhelg annenhver helg, da får vi kost oss sammen på formiddag også. Vi bestilte forresten nytt gulv til hele andre etasje forrige uke, så jeg håper vi får hentemelding på det i dag. Det hadde vært greit å få det i hus, slik at når oppussingsånden kommer over oss – så er alt klart. 
 

Vi har mange prosjekter på gang, både inne og ute. Nå er boden omtrent 90% ferdig, og det er bare småplukk igjen. Vi har en del restekapp igjen, som vi har begynt å lage blomsterkasser av. Gøy å kunne utnytte materialet mest mulig, og ikke minst lage ting selv. 

SAMSUNG CSC

I kveld blir det en rolig kveld med lasagne, tv og opplading av batteriene. Jeg skal i 25 års feiring i morgen, så jeg må samle litt krefter før den tid. Så i morgen blir det en rolig formiddag, før det braker løs på kvelden 🙂 

Hva gjør dere denne helgen?

Opptil 50% hos PictureIt – kun i dag!!

Reklame // annonselenker fra PictureIt

_________________________________________

PictureIt feirer over 30 000 følgere på facebook i dag, og kjører i den forbindelse storsalg med opptil hele 50% rabatt på nettbutikken sin – kun i dag. Så i dag har dere muligheten til å sikre dere mange godbiter til fine priser. Har dere forresten sett de kule koppene de har fått inn? De likte jeg dødsgodt. 

De har alt i fra armbånd, kopper, plakater og putetrekk med ulike tekster, sitater og dialekter. Her er det interiør og gaver med personlig preg – og det liker vi jo? 

– noen av mine favoritter – 


“Du og jeg” kopper finner du her

SAMSUNG CSC

“mamma og pappa” postere finner du her

SAMSUNG CSC

“du og jeg” postere finner du her

SAMSUNG CSC

“du å eg” poster finner du her

SAMSUNG CSC

“hverdagslykke” poster finner du her

“herr og fru” putetrekk finner du her                            “du og jeg” putetrekk finner du her

 

For å se resten av sortimentet, så kan du klikke deg inn HER. Husk at salget kun varer ut dagen i dag. 

Shop till you drop, de har veldig bredt utvalg! =D