Etterlengtet datenight

SAMSUNG CSC

Camilla var hjemme på Seim i forrige uke, og da tok jeg hun med på en liten luftetur på restaurant. Det er ikke ofte hun unner seg barnefri, så hun fortjener et lite avbrekk fra verdens fineste hjerteknuser, en gang i blant hun også. Så vi dro på Sumo, og var klar for masse drinker og godis. Men det ble ikke heeeelt sånn.. Jeg hadde giret hun opp på mange gode drinker, for jeg har smakt veldig mange gode på Sumo før. Men drinker kunne vi ikke kjøpe, fordi baren hadde så lite ingredienser. Så da skulle jeg heller trøste meg med et glass prosecco – som jeg heller ikke kunne. Med mindre jeg kjøpte en flaske til 600kr – for en person :))))) Så da ble det vin da – men det er jo ikke så ille det heller, si. 

Men vi ble utrolig skuffet over servicen. Jeg har alltid vært fornøyd med Sumo, men denne dagen var det veldig dårlig. Vi var totalt 4 (!) kunder i hele restauranten, og allikevel tok det 1 time (!!!) før jeg kunne få et nytt glass vin og før vi kunne bestille dessert. I tillegg var det veldig tydelig at de helst ville at alle få kundene som faktisk var der skulle dra, slik at de kunne slappe av. Man var ikke så velkommen, og man måtte nærmest rope på dem for å få tak i dem. Så det ble ikke helt som planlagt for vår del, men jeg hadde ihvertfall en koselig datenight med min fine Camilla <3 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Til tross for at oppvartingen ikke var så bra – så var ihvertfall maten, som alltid, veldig god 🙂

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Du vet du har gode venner når…..

SAMSUNG CSC

dette dukker opp på døren på en litt ekstra dårlig dag! 

Søteste Malinmor vet å stille opp når det er dårlige tider. Henrik var på jobb, humøret var labert og jeg hadde en skikkelig drittdag. Men den ble brått mye bedre når Malin fant ut at vi skulle bestille sushi og spise takeaway her hjemme. Så jeg vippset, hun hentet – og vi hadde sushifest i sofaen, mens vi så på en dokumentar. Haha, to gamle sjeler (men litt urbane gamlinger, i det minste). 

Jeg elsker det avslappende vennskapet vi har. Vi har den type relasjon at vi ikke gjør en dritt i lag. Der vi kan ligge på sofaen og se på tv i timevis. Eller sitte å jobbe i lag, uten å prate så mye sammen. Det høres kanskje rart ut, men det er så relaxing og behagelig. Å ikke hele tiden måtte mase, finne på noe syke greier for å være underholdt – men bare kan…. være. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se sushigrisene da. Jeg spiste Bao Bun for første gang, og jeg ble sinnsykt forelska. Det var helt drøyt godt, og jeg cravet det i en evighet etter denne gangen. Så jeg var på Sumo og bestilte en ny runde med Buns forrige uke – men da var de så sterk at jeg holdt på å stryke med. Så her var det nok to forskjellige kokker som hadde vært på ferde. Jeg svettet, drakk og pustet som en villmann. Kanskje ikke det mest sjarmerende servitørene hadde sett den dagen :))))

 

Er du også glad i sushi?

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Samhold

SAMSUNG CSC

Er det en ting jeg synes er viktig i en jobb, så er det godt samhold. Om fellesskapet og samholdet er dårlig – så blir trivselen også deretter. Og var det en ting jeg var redd for da jeg startet som selvstendig forhandler i Forever Living, så var det dette med å føle seg “alene” og ikke være en del av et fellesskap. Men nå som jeg har mitt eget team og er manager, er den frykten totalt borte. Selv om man jobber som selvstendig forhandler – så er man ikke etterlatt til seg selv. Man har en sponsor som veileder, støtter, motiverer og hjelper, og man har et team som man samarbeider med. I tillegg så har vi en del gruppechatter blant oss ledere, noen innad i teamet og felles teamgrupper som vi er mye aktiv i. Og dette utgjør mye, ettersom man jobber hjemmefra. 

Så man er ikke en “einstøing” som er etterlatt til seg selv, og som jobber dag inn og dag ut, helt mutters alene. Vi prater daglig over nett, vi møtes, vi samles til dinner and drinks, vi reiser i lag – og vi er en fin gjeng sammen. Og det beste av alt? Jeg har fått så mange fine vennskap og bekjentskap via denne jobben. Det er viktig å få med! 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette er forresten fra en workshop som meg og Marita hadde for noen få uker siden. Marita var en av kundene mine i en god stund, før hun valgte å bli forhandler selv. Så nå har vi samme forkjærlighet til både produktene og jobben – og vi samarbeider og jobber i lag. Og på ett års tid, gikk hun fra å være en god kunde, til god kollega – til en god venn. Det er ikke så ille, si! 

SAMSUNG CSC

Kanskje du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss? 🙂 
Ta kontakt for mer info > [email protected] 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jobb #karriere #frihet #tid #økonomi #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #vennskap #venner #samhold #fellesskap #trivsel 

Jeg har pyntet juletreet

SAMSUNG CSC

… Og det er en uke siden! 

Nå tror sikkert noen at det har klikket for meg. Og det gjorde vel også det, i en liten time her i forrige uke. Jeg skulle bare ta frem litt julepynt, som små nisser, litt julelys osv. Men før jeg visste ordet av det, så hadde jeg allerede montert juletreet og startet pyntingen der også. Så det er en ivrig liten hagegnom her i hus, for å si det sånn. Jeg elsker julen, og synes det er så koselig med julepynt. 

Det er nok litt tidlig å pynte juletreet en hel måned før julaften, men la gå. Det er ekstra koselig med all pynten og de ekstra lysene i huset, nå i disse mørke månedene. Og når jeg har julepynten oppe så lenge, så er det alltid ekstra godt å få den ut av huset etter julen også. Så det blir jo litt vinn-vinn. Eller jeg forteller meg selv det ihvertfall, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Henrik fikk sjokk når han kom hjem for å se juletre, nisser, lys og julemusikk på fullt. Han er ikke like begeistret som meg, kan man si. Men jeg tror han bare er glad så lenge han slipper å drive med pyntingen og vaskingen selv. Så nå skal vi nyte synet av julen i en måned til, før det er back to normal! 🙂 

 

Er det flere enn meg som er tidlig ute med julepynten? 🙂 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jul #julestemning #kos #lys #julelys #juletre #julepynt #pynt #dekor #nisser #koselig #stemning #interiør #interiørglede #diy #hus #hjem #husoghjem #mitthjem #julehus 

60 kjappe

Etter utfordring fra Malin – måtte jeg så klart hive meg på. Jeg elsker å lese innlegg som dette, så hvorfor ikke ha det selv også? 🙂 

1. Hva har du alltid i vesken? 
Mobil, kortholder, tyggis, lips, kameraet og gelly. Og mye annet dritt som jeg bare kaster oppi, som typ klemmer, kvitteringer, boss osv. Alltid rot 🙂 

 

2. Hvor ser du deg selv om 5 år? 
Om 5 år er jeg 28 år, og satser da på at jeg er forlovet, kanskje til og med gift (?!) (hint hint, Henrik……), jeg har nådd nye høyder i firmaet mitt, jeg har opplevd mer av verden, vi har kanskje fått et barn?  Hmm.. Vanskelig, for ting kan forandre seg helt vanvittig på fem år. Jeg er åpen for mye, merker jeg 🙂 

SAMSUNG CSC

 

3. Foretrekker du å ringe eller sende sms? 
Det kommer helt an på hvem og hva det gjelder. Helst sms, men elsker å skravle i telefonen om jeg har mye på hjertet. Men det kommer helt an på dagen, personen og temaet 🙂 

 

4. Hva stod det på den siste SMSen du fikk? 
Det var en kjedelig melding fra ikea, uten noe særlig spennende innhold. 

 

5. Hva er ditt favorittsted? 
Blir dere overrasket om jeg skriver Polen? Hehhee, neida. Joda. Men jeg liker meg veldig godt hjemme. Eller på ferie og reiser, så lenge jeg enten er på tur med Henrik eller noen andre som jeg setter litt ekstra pris på!

 


6. Hvilket sted foretrekker du minst?
Legekontoret, sykehuset, plasser med mye folk. Disse tre punktene her gives me the cringe, så jeg liker å holde meg unna. 

 

7. Foretrekker du sko, sokker eller barfot?
Sokker eller tøfler. Jeg eeeelsker sokker og tøfler. Hater føtter og nakne tær……….


8. Hva hører du på akkurat nå? 
Brannkampen står på tv’en i bakgrunnen. 

 

9. Hviken dessert er din favoritt? 
Åh, jeg vet ikke. Jeg er ikke dessertmenneske egentlig. Synes det meste av kaker og desserter og slikt er godt, men i små mengder. 

 

10. Vil du ha barn? 
Ja, jeg kunne tenke meg å klekke ut to små rotteunger i fremtiden 🙂 En liten meg og en liten Henrik?

 

11. Foretrekker du havet eller basseng? 
Havet. Men jeg er livredd for hva som finnes på dypet. 


12. Hva gjør deg lei deg?
Urettferdighet, mobbing, at mine nære har det vondt, å ikke leve opp til egne krav, å se dyr lide. 

 

13. Hva er drømmejobben din? 
Den jeg har nå <3 Om det skulle vært en annen jobb, så måtte det ihvertfall ha vært noe som gir meg den friheten som jeg har nå, som jeg samtidig kan vokse som person, tjene tilstrekkelig med penger og trives godt med. 

 

SAMSUNG CSC

 

14. Abonnerer du på et ukeblad? 
Nope. 

 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
En stor krukke fra Drømmehjem. Jeg har en lik en fra før, men hvorfor ikke ha to? 

 

16. Liker du kinesisk mat? 
Ja, jeg er glad i noe av det. 

17. Når var du i kirken sist?
I oktober, i dåpen til fadderbarnet mitt, Oliver. 

SAMSUNG CSC

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 
Malin <3 Som kom på døren med sushi og selskap når jeg hadde en litt ekstra dårlig dag. Lovelove

19. Hvor gammel er pappaen din? 
Han er 50. Ser ikke ut som en dag eldre ut enn 49 😉

20. Et sitat du liker? 

 


21. Nevn en historisk personer som interesserer deg.
Ååå. jeg er så dårlig på slikt. Det finnes jo en drøss med personer som interesserer og fascinerer meg, men nå kommer jeg ikke på en eneste sjel. Helt tomt i topplokket. 

22. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Ja.

23. Har du noensinne vært i avisen?
Ja, x-antall ganger. Liker best den reportasjen av lille karikrabb som vant fiskekonkurransen da jeg gikk på barneskolen. Bildet var tatt i froskeperspektiv, og jeg hadde tidenes dobbelhake. Veldig fint var det 🙂

 

24. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
Er det lov i si meg selv? Jeg har nettopp vært ute på kveldstur i regnet, så jeg ser ut som en tomat. Men utenom det, så tror jeg ikke det er noe rødt innen rekkevidde. 

25. Er du sosial? 
Både ja og nei. På en måte er jeg ekspert på å isolere meg hjemme fra resten av verdenen, men samtidig er jeg sosial når jeg “først er det”. Om det gir mening? Sosialt samvær av de ulike slag tar mye energi fra meg, men jeg liker det jo så klart veldig godt. Alt er gøy så lenge man har godt selskap 🙂 

SAMSUNG CSC


26. Hva bruker du helst penger på? 
Mat, interiør, klær og gaver, kort oppsummert. Jeg elsker mat, jeg elsker interiør, jeg må ha klær på bilringene, og jeg elsker å overraske andre. 

 

27. Hva drikker du helst til frokost? 
Sier ikke nei takk til champagnefrokost. HEHE. Men siden det ikke går hver eneste dag, så er melk en god nummer to. Har alltid vært ekstremt glad i melk, og kan drikke det til absolutt alle måltider. 

SAMSUNG CSC

 

28. Hvor høy er du? 
Jeg er 154 cm. Så med andre ord, så er jeg så vidt høyere enn asfaltkanten. 

 

29. Hvilke nettsider og apper besøker du ofte? 
Facebook, Messenger, Instagram, Spotify, Hotmail, Snapchat, Blogg.no, og så sniker jeg innom nettaviser og diverse blogger. I grunn ikke noe “utenom det vanlige”, vil jeg tro. 

 

30. Hvem ringer du til når du er sint eller lei deg? 
Det kommer helt an på hvilken situasjon det er. Men som oftest blir det Henrik eller pappa. Mennene i mitt liv, mihi. Men utenom det så prater jeg også med muttern og de andre i familien, pluss enkelte venninner som jeg deler ting med! 🙂

 

31. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Akkurat nå er den lilla og hvit. 

 

32. Kan du bytte olje på bilen? 
Jeg har kunnet det. Men om jeg kan det nå, er jeg usikker på. Har ikke gjort det siden jeg ble 18, for papi fikser 🙂

 

34. Har du/har du hatt kjæledyr?
Vi har alltid hatt ulike dyr i hele oppveksten min, og etter jeg og Henrik ble samboere, fikk vi oss vår hårete barn, Akira. Kan absolutt ikke se for meg en hverdag uten <3 

SAMSUNG CSC

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
Jeg vil reise jorden rundt. Eller… det er ikke alle steder jeg har lyst å besøke, men jeg vil reise enda mer. Mye, mye mer. 

 

36. Har du vært gift eller forlovet? 
Nei.

37. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?
Mine to kompanjonger, Henrik og Akira. 

 

38. Hvilken øyenfarge har du? 
Blå.

39. Liker du kaffe?
Teller iskaffe? Jeg klaaaarer absolutt ikke varm kaffe. Men iskaffe har blitt en slager her nå, og jeg har fått dilla. Er tydeligvis ikke voksen nok til varm kaffe – som i grunn ikke gjør meg noe som helst 🙂 

SAMSUNG CSC

 

40. Hvilken iskrem er din favoritt?
Jeg er faktisk ikke så glad i is, men krokanis er sykt godt. Tricolor også, men i små mengder. 

 

41. Hvilke uvaner har du? 
Hehehe, nå skal dere høre. Jeg er tidenes nesepiller….. Sjarmerene, hæ? Men jeg  k l a r e r   ikke å slutte. 

42. Hva er det rareste du har spist?
Jeg har jo tidligere fortalt dere historien om den mini-sneglen jeg puttet i munnen, fordi jeg trodde det var nugatti. Jeg spyttet den fort ut igjen da, så jeg vet ikke om det teller? Hilsen hun som ikke stoler på nugatti lengre. 

 

43. Eier du noe som har høy affeksjonsverdi for deg? 
Jeg har mange ting som betyr mye for meg, men ikke i en sånn “sentimental grad”. Men jeg er litt ekstra glad i gullringen som jeg fikk av mormor til konfirmasjonen min. 

44. Hvilken farge liker du helst å ha på neglene?
Elsker burgunder. Eller grå. Og rød. Egentlig det meste, merker jeg nå. Men det er de tre fargene jeg bruker aller mest. 

 

45. I hvilke klesbutikker handler du oftest? 
Jeg handler mye på nett, og da er Zalando en av favorittene. Men jeg tar en sniktitt innom det meste, og klarer som regel å finne noe jeg liker, uavhengig av hvilken butikk det er. 

 

46. I hvilke utland har du vært i?
Hmm.. Sverige, Danmark, England, Hellas, Polen, Bulgaria, Spania, Tyrkia, Kroatia, Italia. Vært i alle landene flere ganger, utenom Kroatia og Italia. Kunne gjerne tenkt meg å tatt turen dit flere ganger 🙂 

SAMSUNG CSC


 

47. Hva er ditt absolutte favorittplagg i garderoben? 
No idea. Noe som ikke strammer over magen og som gir cameltoe, hehehe. Jeg trives best i joggedressen, helt ærlig. Men går mye med skjørt og kjoler når jeg må ut av huset 🙂

 

48. Kan du stå på slalåm? 
Jeg kunne før. Men siden jeg er tidenes angst-klatt, så har ikke jeg stått på ski på mange, mange år. 

 

49. Hva er ditt favorittprogram på tv? 
Jeg ser egentlig veldig lite på tv. Men jeg har en guilty pleasure for trash-tv og reality. 

 

50. Hvem er forbildet ditt?
Veldig vanskelig. For jeg har ikke et “idol” som jeg lever opp til. Men jeg har ulike forbilder innen de ulike kategoriene. Altså at jeg har noen forbilder innen jobb, noen innen mot, noen innen familie etc. 

51. Har du vært i avisen? 
Ja, x-antall ganger. Liker best den reportasjen av lille karikrabb som vant fiskekonkurransen da jeg gikk på barneskolen. Bildet var tatt i froskeperspektiv, og jeg hadde tidenes dobbelhake. Veldig fint var det 🙂

52. Er det viktig å feire bursdager? 
Jaaaa. Jeg er av typen som liker å feire. “feire det som feires kan” er mitt motto 😉

SAMSUNG CSC

 

53. Har du noen piercinger?
Ja, jeg har flere i ørene og en i navlen. 

 

54. Hvor mange søsken har du? 
To. En eldre bror, og en eldre søster. 

 

55. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? 
Where to begin? Neida. Joda. Ettersom det er mye jeg skulle ønske var annerledes, så er det vanskelig å velge ut en ting. Men for å ikke bli alt for negativ nå, så er jeg til gjengjeld veldig fornøyd med øynene mine 🙂

 

56. Favorittfag på skolen? 
Naturfag og noe historie. 

SAMSUNG CSC

 

57. Hvordan imponerer man deg?
Ved å være seg selv, åpen og ærlig, reflektert og jordnær. Og omtenksom – det elsker jeg. 

 

58. Siste filmen du så? 
Husker ikke. Jeg blir så sykt utålmodig av slikt. Men elsker serier da. Makes sense?

 

59. Den perfekte vertinnegaven er? 
Jeg liker å gi kvalitetsprodukter fra egen butikk, blomstrer og vin. Det blir vi jo glad for, blir vi ikke? 

 

60. Norge på sitt beste? 
Vestlandet på en ekte soldag – det er det lite som slår. Foruten om det, så florerer det jo med ekstremt fine plasser i Norge. Utrolig vanskelig å kun skulle velge en plass. 

SAMSUNG CSC

Var det noe her du ikke visste? 🙂

 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Krukkedilla

SAMSUNG CSC


For dere som følger meg på interiørkontoen min på instagram, så har dere sikkert skjønt at jeg har dilla på krukker. Jeg får ikke nok, helt enkelt. Henrik derimot, har fått nok for lenge siden……….. Men jeg elsker krukker, og jeg sprer dem overalt i huset. Og disse krukkene som vi har på kjøkkenet, er jeg så glad i. Den aller største er fra Cadell Design, mens de resterende er fra Joy. Jeg liker når man kan stille matvarene ut på en fin måte, fremfor å ha alt i poser, pakkbokser og gjemt i skuffer og skap. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Den store fra Cadell Design finner dere HER, og krukkene fra Joy finner dere HER. 
Hva synes dere? 🙂

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #kjøkken #hus #hjem #mitthjem #husrom #hjerterom #krukker #oppbevaring #Joy #cadelldesign #design #stil #style #interiørglede #interiørstyling #husoghjem #diy #mittkjøkken #gjørdetselv #passion #hobby #glede #minstil 

 

Datenight

SAMSUNG CSC

Etter at vi fikk Olivia i Bergen, så har dette blitt en av mine favorittrestauranter. Spesielt når det kommer til lunsj og slikt, for carbonaraen er så sinnsykt god. I tillegg er servicen og de ansatte veldig hyggelige, og maten pleier å komme rimelig fort også. I tillegg er atmosfæren veldig koselig, så her anbefaler jeg å ta en tur! 🙂 

Så meg og Henrik tok en aldri så liten date her igjen forrige uke, og det var veldig koselig. Vi kombinerte det sammen med julehandel og shopping, så da tror jeg han så en liten trøst i matbiten før all handlingen startet ;-))) 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Vi vet å kose oss

SAMSUNG CSC

Som dere sikkert allerede har fått inntrykk av, så har vi hatt en veldig fin helg. Energien min er på topp, jeg smiler fra øre til øre, og jeg er bare skikkelig…. glad og takknemlig, rett og slett. Dette er et vennskap som jeg setter så vanvittig høyt, fordi vi er som erteris sammen. Vi kan tulle, fjase og le, men samtidig kan jeg dele mine personlige ting, mine problemer og mine utfordringer med hun. Stine forstår meg på en måte som veldig få andre gjør, og vi er utrolig lik på veldig mange punkter. At jeg skulle finne min kvinnelige soulmate helt i fra Notodden, hadde jeg ikke trodd, haha. Så med andre ord, så trives vi veldig godt i hverandres selskap. Det er ingenting som trenger å pyntes på, her kan jeg være helt uten filter, og jeg kan være meg selv 100%. Så denne helgen har vært helt vanvittig bra. 

Og som dere ser, så har vi spist mye god mat, drukket prosecco, fnist oss ihjel og bare kost oss. Vi har spilt spill, tatt en tur på massasje, hvilt middag sammen og bare nytt helgen. I mine øyner så kunne det faktisk ikke blitt en bedre helg. Så så glad er jeg, faktisk 🙂 

 

– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, det siste bildet her!!! Jeg elsker det. Selv om vi ser ut som to høner med dobbelhaker som higer etter luft, så er dette bildet så fint. Vi ler og koser oss. Og det er så ekte.

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

En uforglemmelig helg

SAMSUNG CSC

Åh, vi har hatt en helt fantastisk helg. Endelig fikk vi storfint besøk fra Notodden, nemlig av Stinemor og Håvard. Dette har vi planlagt i lang, lang tid, og jeg har gledet meg som en liten unge. Stine er desidert en av mine absolutte favorittpersoner i hele verden, og jeg er så vanvittig glad i hun. Jeg får faktisk litt vondt i magen av å tenke på at vi bor så langt unna hverandre. Men heldigvis har vi planer for tiden fremover også, og det gleder jeg meg veldig til. 

Jeg har vondt i kjeven og i magen etter å ha ledd på meg pusteproblemer x-antall ganger, og jeg har hatt det så sinnsykt artig. Vi har også spist mye god mat, drukket mye god drikke, ledd oss skakk, pratet og bare kost oss mye sammen. Og jeg er så glad for at Håvard og Henrik er så like, og at de to også klaffer bra sammen. Åh, som jeg gleder meg til neste sammenkomst. 


– bildedryss –

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tusen takk for en helt uforglemmelig helg.
Dere er unike, og både meg og Henrik er så glade for å ha dere i livene våres. 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning