Tips til å få mer tid i hverdagen – men samtidig jobbe mot drømmene dine.

En av de mest oppbrukte unnskyldningene i dagens samfunn er “jeg har ikke tid”. Mange føler på hverdagsstresset og at klokken går alt for fort. I tillegg har alt for mange slått seg med ro med en livssituasjon som de ikke er helt tilfreds med. Hvorfor er det slik da? Drømmer er jo for å nås. At ikke flere jobber for å få sin drømmehverdag, er for meg uforståelig. Og jeg vil jo så gjerne se flere og flere komme nærmere sine drømmer og sine mål, det er jo tross alt dette jeg jobber med. Så derfor tenkte jeg å dele litt av mine tips til dere på hvordan du kan innhente litt mer tid i hverdagen, til å følge DINE drømmer og DINE mål. 
 

* HA RUTINER I HVERDAGEN. 
Å ha faste rutiner på faste, hverdagslige ting sparer så utrolig mye med tid og energi. Som for eksempel mathandel. Ta mathandelen EN gang i uken. Lag en plan for alle middager den neste uken, og handle inn maten deretter. Tid, energi og penger spart. Når det kommer til for eksempel husrydding; ta et og et rom om gangen. Da blir du mye fortere ferdig og har plutselig tid til overs. Matpakker, antrekk og vesker/skolesekken kan fint klargjøres på kvelden før. Dere skjønner tegningen? Ting som må gjøres hver dag, eller ihvertfall fast hver uke, ha en fast rutine på det. 

* BRUK FRITIDEN DIN GODT. 
Jobber du for eksempel fra kl 08-16, ikke bruk hele kvelden på å zappe gjennom tv-kanalene og snike på folk på facebook. Ja, for all del. Utrolig interessant, jeg gjør det selv. Men tenk hvor mye tid du bruker foran pc, mobil, data, nettbrett og tv i løpet av en uke? Hvor mye blir det i løpet av en måned? Et år? UTROLIG MYE. Hadde du brukt 1/3 eller kanskje 2/3 av den tiden til å gjøre små, men nyttige grep som tar deg nærmere din hverdag slik du ønsker den, da hadde du vært utrolig nærme NÅ. 

 


* PRIORITER DEG SELV MER. 
Det er ikke frekt å si nei til ting en gang i blant. Når sist turte du å si nei til noe som du eeeegentlig ikke hadde så veldig lyst å være med på i utgangspunktet? Det er ikke egoistisk å prioritere eget behov og egne drømmer. 


 

* SE PÅ TIDEN DIN SOM PENGER. 
Da blir du plutselig litt mer forsiktig når det kommer til sløsing av tid. Jeg har blitt mye flinkere til å gi avslag på ting som jeg ikke ønsker å være med på, eller som er unyttig eller unødvendig å bruke tid på. Så lenge det ikke går på bekostning av andres følelser, så kan du absolutt prioritere strengere hva du bruker tiden din på. Om dagene dine er stortsett det samme hver dag ; jobb, hente barna i barnehagen, lage middag, får ungene i seng for å deretter kollapse på sofaen resten av kvelden – da bør du ihvertfall ta grep. Om du stortrives med denne hverdagen, så keep going. Om du er konstant trøtt, sliten og umotivert, do something!

 


* LAG LISTER. 
Handlelister, pakkelister, to do-lister etc. Dette gjør jeg, og fy søren så mye tid og hodebry det sparer meg. Lag i tillegg et ark med dine mål for den kommende måneden, pluss uken som kommer. Da blir det faktisk til at jeg gjør alt jeg har notert, og fy flate for en FEELGOOD. I tillegg skriver jeg dem ned med penn og papir (ikke på pc), og lar arket ligge i stuen. Da ser jeg det hver dag, og jeg følger hele tiden med på hvor mye jeg har krysset av, og hvor mye som gjenstår. 

 


* SKRIV NED HVA DU ØNSKER DEG. 
Dette er det som har trigget meg mest det siste året. Å skrive ned punkt for punkt med ting jeg ønsker meg. Uansett hva det er. Om det er ting jeg ønsker å kjøpe, plasser jeg vil reise, hvordan jeg ønsker hverdagen min skal være etc. Få med alt. Alt fra de små, men viktige hverdagsgledene, til de store drømmene og ønskene. Skriv så detaljert som mulig. Jo flere punkt, jo bedre. Hvor mye vil du tjene? Hvor mye vil du jobbe? Hvorfor skal du lykkes? Ta en ordentlig brainstorm og skriv DITT DRØMMELIV. 


 

* GJØR DEG SELV BEVISST PÅ HVA DU ØNSKER.
Ja, du vet i hodet ditt at du vil vinne i lotto og trenger ikke å skrive det ned på et papir. Men å vinne i lotto utgjør ikke ditt drømmeliv. Problemene er der enda. De rike har også hverdagsproblemer og har sine ting de sliter med. Fokuset må ikke ligge på det å ha flaks og håpe på et mirakel. Fokuset må ligge på at du skal gjøre endringer i din hverdag, som dag for dag tar deg noen skritt nærmere det livet du ønsker å ha. Uansett om det er å ha 50 000kr i måneden eller om det er å kunne si opp jobben for å reise jorden rundt, eller hva det enn måtte være. Du må jobbe, du må stå for endringene. Alt er mulig. Det har jeg flere eksempler på. Men det kommer selvsagt ikke lett og bare rett opp i hendene våres. Men de som jobber, de jobber overhode ikke forgjeves. 

* LEGG BORT UNNSKYLDNINGENE. 
“Er så trøtt og sliten, tar det i morgen.” . “Har ikke tid”. Om du er trøtt og sliten i dag, så må du ta grepene som gjør at du ikke er trøtt og sliten i morgen, uken etter, måneden etter og årene som kommer. Er du sliten med den hverdagen du har nå – jo, altså.. Med null endringer og null forandringer, da er du hakket mer sliten om noen måneder. Å gjøre endringer er vanskelig og tungt. Men husk på at det er i starten det er vanskelig. Trust me, i know. Ofte blir det verre før det blir bedre, men det er så verdt det. Det er verdt å svette litt ekstra, å ofre noen timer på puten helt i startfasen, for å få belønningen senere. 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#drømmer #mål #business #jobb #karriere #gøy #hjemmekontor #grunder #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #vekst #personlig #hverdag #livsstil 

Beige

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg synes disse fargekombinasjonene er så fine. Så lunt, behagelig og avslappende! 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

 

Rabattkode hos Viphuset

 

Er det flere enn meg som er glad i interiør og gode deals? Det regner jeg med, og derfor er det en glede å kunne dele en rabattkode med dere, som gir dere 20% rabatt på alle ordinære varer hos Viphuset. Bruk koden “kninterior” i kassen – så blir rabattene trukket i fra. Direktelink til nettbutikken finner du HER! 

Her ser dere noen av mine favoritter. De har alt i fra fine krukker, baderomsartikler, kopper og krus, og generelt sett veldig mye fint!

Klikk deg inn her for å kikke litt! =D 

 

 

#ad

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#shopping #interiør #dekor #dekorasjon #pynt #interiørglede #deals #salg #rabatt #rabattkode #reklame #interiørglede #hus #husoghjem #stil #design 

 

Gotta love eBay

SAMSUNG CSC

Se så søt denne kjolen er? Skikkelig sånn sukkersøt-ish, og jeg synes den er så fin. Den er for øyeblikket både litt for lang og litt for trang, men jeg klarte å presse den på meg for en kveld på ferie. Forhåpentligvis passer den bedre neste gang? 😎 

Anyways, dette er et av kuppene mine fra ebay. Jeg har nettopp gjenopptatt min ebay-karriere, etter en god stund pause. Jeg var helt vill på shoppingen derfra for noen år siden, men jeg ga meg til slutt. Det ble for mye bomkjøp og unødvendig dritt, så jeg tok en laaang pause. Men nå er jeg back on track, selv om at det svir i lommeboken. Man blir litt blind, og bestiller ting i hytt og pine. Men det er gøy at det hagler med pakker i postkassen da :-))))

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om det er interesse for det, så kan jeg lage noen innlegg om mine beste kjøp fra ebay? 🙂

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#kjole #antrekk #outfit #ootd #maxi #maxikjole #mote #fashion #ebay #shopping #shoppe #netthandel #nettshopping #klær

Materialistisk kjærlighet

SAMSUNG CSC

Denne store krukken her….. Åh, jeg elsker den. Jeg tar meg selv i å se på den og smile – nesten daglig. Er jeg helt gal? Jeg har en helt rar ting for krukker, og skulle vel i grunn hatt enda flere. Selv om at kjøkkenet og stuen har begynt å bli full av det.. Men det er jo så mange fine….. Og jeg er så svak… 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette er noen av mine favoritter fra Joyinteriør. Jeg har flere godsaker derfra, og jeg har pekt meg ut enda mer som snart skal klikkes hjem. Anbefaler å ta turen innom nettbutikken, for der er det mye fint. I tillegg er det noen godbiter på salg nå – så du kan gjøre et kupp 🙂 Nettbutikken finner du HER!

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #interiørglede #interiørdilla #hus #husoghjem #hjem #pynt #dekor #detaljer #dekorasjon #krukker #joy #nettshopping #netthandel #dilla 

Siste bildedryss fra ferien

Her kommer siste del av bildene våres fra turen til Gdansk. Vi fikk nytt sydenvarme på stranden, biff som var bedre enn noe annet jeg har spist, roomservice og prosecco fra morgen til kveld, kalorirekorder sikkert hver eneste dag – og mest av alt; mye kos. Vi hadde veldig fint på tur, men det må sies at det alltid er veldig godt å komme hjem igjen. Jeg kom for øvrig hjem til en ødelagt, sengeliggende kropp, noe som var veldig kjedelig. Jeg pleier alltid å være sengeliggende i 2-3 dager etter jeg har vært bortreist, noe som er sammenkoblet til angsten min. Men denne gangen var det mye verre, og jeg er fortsatt dårlig. Men jeg er ihvertfall på bedringensvei nå, så det er veldig deilig! 🙂

 

 

– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SONY DSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Polen – jeg elsker deg! 🙂

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#reise #reising #reiser #ferie #feriemodus #sommer #sommerogsol #turist #oppleve #opplevelser #mat #matprat #hverdagsluksus #hverdagsglede #prosecco #restaurant #kultur #polen #reiseliv #moro #familie #samliv #kvalitet #kjæreste #kjærester

Ikke helt på topp

SAMSUNG CSC

Formen min har vært elendig siden vi kom hjem fra ferie, og halsen har virkelig tatt knekken. En fast rutine jeg har med sår hals, er å drikke varm melk med honning. Før hatet jeg det, for jeg har aldri vært noe glad i honning. Men denne honningen her synes jeg faktisk smaker utrolig godt! Og i tillegg så synes jeg den er utrolig god for kaktus i halsen, så jeg har en liten favoritt her, tror jeg! 🙂 

I dag føler jeg meg en del bedre, og det er veldig deilig. Jeg blir så rastløs av å være for dårlig til å orke ting. Misforstå meg rett, jeg kan ligge på sofaen en hel dag og ikke gjøre noe som helst – men ikke når jeg er syk. For da har jeg så mye jeg vil gjøre, så mange ideer osv. Er ikke det typisk? Men vi har ihvertfall fått laget ferdig den nye hodegavlen vår, i disse trege dagene. Den gleder jeg meg til å vise dere  🙂 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Har du noen faste ritualer når du er syk?

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Livingroom

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#stue #interiør #interiørglede #hjem #hus #husoghjem #mitthjem #vårthjem #novasolo #lenebjerre #sofa #sofahjørne #millemoi #interiørglede #diy #dekor #pynt #dekorasjon 

Sennepsguri

SAMSUNG CSC

 

Overskriften er referert til skjørtet mitt, og ikke min forkjærlighet for sennep, bare sånn at det er sagt 😎 I hate mustard, men synes fargen er fin da. Her er ene antrekket jeg hadde på meg på kveldstid på ferien nå. Skjørtet er faktisk kjøpt i Polen for noen år siden, og jeg synes det er så fint. Bikerjakken synes jeg også er så kul, men jeg glemmer aldri at Henrik en gang sa jeg lignet på Michael Jackson i den. Jeg dauer av “komplimentene” som hagler av han i blant, så jeg har litt sånn elsk/hat forhold til den jakken nå etter det …………

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Fra en skala fra 1 til 10 – hvor mye lignet jeg på Michael Jackson her, Henrik? 🙂 Hehehe

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#antrekk #outfit #ootd #skjørt #sennep #sennepsgul #ferie #mote #fashion #biker #bikerjakke #reise #reiser #reising 

Maxidress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse – Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#reise #mote #antrekk #outfit #ootd #kjole #fashion #reiseliv #turist