Lys opp uteplassen

Reklame | Phillips

– nytt liv i hagen med LED-lys – 

Som dere allerede vet, så er jeg veldig opptatt av interiør, dekor og det å ha det fint rundt meg. Og dette gjelder også så klart eksteriør og hvordan det ser ut utendørs hos oss også. Og en ting jeg synes er viktig for å ha det fint utenfor huset – er god godt lys. Og derfor ønsker jeg å anbefale dere om Philips Hue utendørs belysning. 

Philips Hue er en sikker og pålitelig teknologi med lavt strømforbruk, som fungerer selv om internett er nede. Ved å installere Philips Hue sin utendørs belysning i hagen, har du muligheten til å velge varmt hvitt lys, eller å velge mellom hele 16 (!) millioner farger å lyse opp uteområdet med. Dette gjør du enkelt med mobilen din, via Hue-appen. I appen kan du også legge inn timer på lysene, sette inn ønsket tidspunkt på når lysene skal skrus på og av. 

lek deg med et bredt spekter av farger
 

Jeg har vært så heldig å få Lily utendørs spotlamper, og fy søren for et produkt. Det er et sett med 3 spotter, som er perfekt til å fremheve objekter, trær eller stier for å få uteplassen din til å skille seg ut. Eller bare lyse huset ekstra opp. Selve prosessen med å koble sammen spottene og få lys – tok oss ikke mer enn fem minutter.

 

Oppsettet kan deles opp i 4 enkle trinn:
 Steg 1: finn plassen du ønsker å belyse.
Steg 2: koble spotten til strømkabelen.
Steg 3: Skjøt sammen de to andre spottene i strømgreinen.
Steg 4: Sett den i stikkontakten.
Enklere blir det ikke, og det tar koster verken tid eller energi å få koblet til belysningen! =D

Noen fordeler med å velge Philips Hue:
– Velg mellom varmt hvitt eller 16 millioner andre farger
– Du får spesielt lys til spesielle anledninger
– Du kan angi de tidsinnstillingene som passer deg
– Det er innstallasjonsfri dimming, og ingen elektriker er nødvendig
– Styr lyset på din måte og etter egne ønsker
– Det er enkelt å installere, og du kan utvide om du vil
– Strømforsyning og støpsler er inkludert
– Det er laget av aluminium som er beregnet for utendørsbruk
– Lampene er værsikre. 

 

I tillegg er dette en belysning som gjør at du kan få det til å se ut som du er hjemme mens du faktisk er bortreist. En god måte å holde ubudne gjester unna på. Du kan også sette på geo-sense- funksjonen som gjør at lyset slår seg automatisk på når noen er nære eller det er bevegelse i området. Så med andre ord er det en hjemmebelysning som også får deg til få føle deg trygg 🙂

I dette settet får du både med spot-føtter og jordstolper. Det vil si at du kan både sette spottene på terrassen, skru dem på veggen, sette dem ned i bedet eller i grusen. Så du kan med andre ord plassere de hvor som helst, ettersom det er ulike fester med. Så mulighetene er uendelig, du må bare finne ut hva du ønsker å fremheve med ditt hageområde. Så nå gleder jeg meg veldig til å ferdigstille både terrasser og blomsterbed, slik at vi får installert lysene våre skikkelig.

Se utvalget her! 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Hei på deg du har kjempefin blogg vil du se på diktene mine ❤️ Å hjerne følge meg på Min vei 😊 du har verdens fineste blogg eit godt innlegg ❤️ Ha ein fin dag videre😊 vil du følge bloggen det hadde vert kjempebra 😊❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg