Xmas is coming

– beste tiden på året – 

Nå er det virkelig ikke lenge til vi trer inn i desember, og jeg er klar som et egg. Boden er fullstappet med julepynt, og jeg gleder meg sånn til å fiske den frem. Jeg synes interiørmessig at enkel julepynt i hvitt er utrolig fint, men tradisjonsmessig ønsker jeg å kombinere med litt rødt også. Det har vi hatt hele livet både i min familie og i Henrik sin familie. Så en kombinasjon av rødt, hvitt og sølv blir det her i år. 

 

 

Jeg er jo jule-entusiast ut av en annen verden, så jeg har jo handlet julepynt i to måneder nå, haha. I tillegg har jeg klikket hjem mye diverse fra eBay som er på vei, så det er veldig moro. 

bildene er lånt fra pinterest 

 

Åh, for en enkel sjel så er dette så fint å se på. Julen er så fin. Bakingen, julemusikken, familietiden, all kosen og bare stemningen generelt. Får vi en hvit jul, så blir jo livet nesten komplett. 

 

I fjor hadde jeg bakedilla ut av en annen verden, og jeg håper jeg får ånden over meg i år også. Jeg elsker å lage karameller, brune stenger, pepperkaker og kakemenn. Men kanskje jeg skal prøve meg på noe nytt i år? 

Flere som er klare for å ta julen inn?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg