Podcastene jeg hører på

Nå som jeg har hatt noen måneder med ivrig podcast-lytting, tenkte jeg det var på sin plass med litt anbefalinger her inne. Jeg elsker podcast, og synes det er helt gull. Jeg har mange dårlige dager der kroppen ikke spiller på lag til å gjøre noe som helst, og da liker jeg å ligge i sengen og høre på noe bra fra topplisten. I tillegg hører jeg når jeg sitter i bilen, rydder osv.
Såå her kommer mine personlige favoritter hittil:

Andersen & Jakobsen.
Herlighet, for en herlig duo. Jeg elsker både humoren, dialektene og den sjarmerende væremåten på disse to her. Kristina har jeg fulgt på bloggen så lenge jeg kan huske, og jeg har alltid hatt veldig sansen for hun. Og Belinda virker som en artig og herlig jente, hun også. Så disse utgjør ofte høydepunktet på tirsdagene for min del. 

 

Disse sørlandsjentene deler alt i fra hverdagsglimt, issues og enkelt sagt kleine situasjoner, haha. De byr på seg selv, og har også noen utrolig fine episoder som er mer følelsesladd. To sprudlende frøkner som er så koselig å høre på. 

Harm og Hegseth.
Herregud, hva skal jeg si? Denne duoen her er jo helt fantastisk. Jeg ler som jeg grynter av disse to, de er hysteriske. Her går det for det meste i kjendisnyheter, updates på egne liv og generelle ting som faller inn og er relevant. Her er det ingen filter overhode, og det er det som er så vittig. 
Begge er til tider halvgrove i kjeften, og jeg elsker det. 

 

Meg og Henrik hører ofte på disse på bilturer, og som vi koser oss. Vegard sine jevnlige innslag om kuk, fjert og fis får oss til å fnise som to fjortiser. Enkel humor, si.

 

Truecrimepodden.
Det var denne podcasten som åpnet hele podcast-verdenen for min del. Dette er en Norsk podcast om ekte kriminalsaker og og krim-mysterier. Her får man innblikk i en drøss beviser i de ulike sakene, konspirasjonsteorier, politirapporter osv. Sinnsykt spennende, med andre ord. Ikke tar de bare for seg kriminalsaker som har vært i Norge, men i hele verden. 

 

Mange av episodene har gitt meg frysninger. Det er mange syke saker som blir tatt opp, og det er helt sykt for sprø og grusomme folk kan være. Men utrolig interessant og spennende å høre på. Her kommer det nye episoder hver fredag! 

 

Konspirasjonspodden.
Som dere skjønner, så tar denne podcasten for seg ulike konspirasjonsteorier. Her har jeg ikke hørt så alt for mange episoder enda, men jeg har valgt ut de som har interessert meg mest. Omstridte temaer som Bermuda Triangelet, lever Hitler, er O.J Simpson skyldig etc er noen få av mange teorier som de gjennomgår. Her blir det en gjennomgang av ulike beviser, konspirasjoner som florerer og generelt sett for og mot for de ulike sakene. 

 

For min del har det dukket opp mye nye fakta som jeg ikke visste fra før av, som jeg synes er veldig spennende. Går du inn på biblioteket dems, så er det en hel haug med interessante episoder å velge mellom!

 

_____________

 

Puh, dette er mine favoritter hittil. Nå har jeg store planer om å begynne på “Drapene i Kongo”, som passer perfekt nå som filmen også har kommet på kino. Men jeg er på jakt etter flere podder å høre på, så om du har noen tips – fyr løs!

Podcast – yey or ney?
 

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg