Helt utslått

Nå er vi hjemme igjen etter en vanvittig fin langhelg i London med finfint selskap. Det merkes ekstremt godt på kroppen at man har presset seg mer enn vanlig, for nå er jeg fullstendig utslått. Jeg sov i nesten 17 timer i strekk, og det kjennes ut som jeg kunne ha sovet 17 timer ekstra også. De siste månedene har jeg vært enda dårligere om dagen enn hva jeg pleier å være, og jeg føler jeg er på reservetanken hver eneste dag. Og det føles så sinnsykt tungt og frustrerende å være såpass dårlig hver eneste dag, uten noen form for “hjelpemidler”. Så det er veldig kjipt å være som en syk 75 åring når man faktisk kun er 24. 

SAMSUNG CSC

Jeg har vært mye dårlig i London også, og har vært i seng innen 21.30 alle dager utenom en. I tillegg til da en pust i bakken på hotellrommet på dagtid, for å ligge litt flatt ut i sengen for å hvile litt. Så det er trist å føle at man ikke strekker til i det hele tatt. At man ikke kan yte noe særlig i noen settinger, uten at man blir straffet for det etterpå/underveis. Det er så mye jeg har lyst å gjøre og være med på, men som jeg rett og slett ikke har helse til i det hele tatt. Og når jeg presser meg ekstra slik jeg har gjort i helgen, så blir ikke noe annet enn sengen og sofaen mulig i uken i etterkant.

 

 

Sååå med andre ord, så er jeg veldig klar for at denne utredningsprosessen skal gå litt fortere. Denne ventingen er jo så frustrerende. Så av ren nysgjerrighet, er det noen av leserne mine som har ME her inne? Isåfall, del gjerne litt om hvordan din utredning var, hvor lang tid prosessen varte osv =D

 

_________________________

 

Uansett – så har jeg ihvertfall mye gøy å dele fra London.
Sååå følg med fremover, for nå kommer det Londonspam fra alle kanter =D 

 

 

#helse #syk #sykdom #ME #hverdag #tabu #personlig #åpent #ærlig #åpenhet

4 kommentarer
  1. Vakre nydelige Karianne <3
   Jeg elsker at du er så åpen og setter ord på hvor tøft og slitsomt det er å ikke være frisk <3
   Jeg har selv Firbromyalgi, og har ofte dager hvor jeg ikke har overskudd og ork til annet enn sofakroken med pc-en i fanget og prøver å jobbe litt derfra.
   Er hodet tomt, og jeg ikke får gjordt det jeg ønsker, så er det strikkepinnene og bøkene som får kjørt seg. Jeg er evig glad jeg har hobbyene mine og Forever som gir meg muligheten til å faktisk ta hensyn til egen helse når jeg trenger det som mest.
   Tusen takk nydelige rause du som deler så åpenhjertig av deg selv <3
   Sender deg gode varme styrkeklemmer fine du <3

  2. Greta: Du er så snill og god <3
   Så bra at du har funnet en balanse som du føler passer for deg og utfordringene dine =D Så viktig å ta vare på seg selv og ta hensyn til de signalene som kroppen sender deg!

   Ta vare på deg selv, og tusen takk for de fine kommentarene du legger igjen <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg