Hjertet i huset

For folk flest er nok kjøkkenet det viktigste rommet i huset. For meg er det virkelig hjerteroten av hjemmet, og jeg er så glad for at vi har et lyst, stort og åpent kjøkken. Å gå fra en leilighet med et lite, mørkt kjøkken med lite benkeplass – til dette, var en drøm. Nå er det en fryd å lage middag, bake og oppholde meg på kjøkkenet generelt. 

Men kjøkkenet vårt har ikke alltid vært lyst og fint, så vi valgte å ta saken i egne hender og male det. Samt ble det nytt gulv og ny farge på veggene, og det ble til slutt et helt nytt rom. Et rom jeg ble forelsket i, og som jeg er så glad i nå. 
 

Kjøkkenet er et rom som vi oppholder oss mye i, som man lager mat, som ofte blir et møtepunkt i huset og hvor mange av samtalene blant familien pågår. Derfor synes jeg det er viktig å ha et kjøkken man trives med, og som man liker å oppholde seg i. Så om du eventuelt har et kjøkken som du ikke er tilfreds med, så kan jeg virkelig anbefale å gi det et løft med maling. Det er en stor jobb, men det er absolutt verdt det når du er ferdig. Er du i tvil hvordan du skal gå frem, så har jeg laget en step-by-step gjennomgang på hvordan vi gjorde det. Det finner du HER. 

 

Av ren nysgjerrighet; hvilket rom i ditt hus/leilighet er du mest fornøyd med? 

 

 

#interiør #kjøkken #diy #interiørglede #gjørdetselv #inspirasjon #dekor #mitthjem #husoghjem #kreativ #styling #design 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg