Batmankake

Dette ble resultatet av min aller første kake med sukkerpasta. Første gang med sukkerpasta i det hele tatt, i grunn. Jeg må si at det var vanskeligere å få et fint, strøkent resultat enn hva jeg hadde antatt. Og det fikk jeg jo ikke, haha. Men jeg er fornøyd med resultatet da. For dere som tror jeg har laget denne til en barnebursdag – tar fullstendig feil :)))) For dette var ene kaken jeg lagde til 30 års dagen til Henrik, haha. Han har alltid likt Batman, så da blir det seffern en batmankake på mannen sin bursdag. Til tross for noe skeivt utseende, så ble den ihvertfall bra på smak, i det minste!

Selve kaken under sukkerpastaen er en myk, luftig sjokoladekake med sjokoladekrem. Du finner oppskriften på den HER. 

Til tross for at jeg ikke eier tålmodighet, og at jeg blir sykt frustrert når ting ikke blir slik jeg har sett for meg – så var det overraskende moro å holde på med sukkerpasta. Så jeg vil prøve å lage andre ting med dette, gjerne noen fine cupcakes eller en litt mer … girly cake med mye stæsj og pynt. Jeg merket at dette er sånn plukk-arbeid som jeg kan holde på med i timevis, så lenge jeg har musikk og god tid. Jeg kjøpte jo et helt kit med utstyr for å lage denne usle kaken her, så nå har jeg lyst å teste ut litt mer 😎 Pushe kreativiteten litt. Men det har blitt i overkant mye bakst i de siste månedene, og det er jo ikke så greit for denne vektbalansen vår, haha.
Så jeg må roe meg litt, si. 

 

 

 

#bake #bakeglede #baking #hjemmebakt #batman #kake #fondant #sukkerpasta #kreativ #kreativitet #hobby #hobbybaker #moro #diy

4 kommentarer

Siste innlegg