Materialistisk kjærlighet

Jeg elsker denne jumpsuiten. Det ble antrekket mitt i 30 års dagen til Henrik, og jeg synes den er sååå fin. Litt i drøyeste laget med utringningen, men det får gå en gang i blant. Hadde jeg klart å ta på meg beltet ordentlig, så hadde det jo så klart blitt finere, men man kan jo ikke være god på alt? 

_____________________

Før vi dro på festen fikk vi også kjapt testet ut det nye kameraet mitt. Bloggen dreper jo virkelig kvaliteten på bildene, men det får bare være. Jeg har heller ikke satt meg så godt inn i innstillingene enda, så det blir forhåpentligvis klarere etterhvert. Tror jeg må ha en liten opplæring med Henrik også – som som oftest er min (utålmodige) personlige fotograf!

Bloggingen min har forresten vært helt på tryne denne uken, jeg har vært helt opphengt i dette med designet. Jeg har revet meg i håret, bannet og omtrent klikket av å ikke få det ordentlig til. I tillegg har jeg fått hjelp av to stykker, som sikkert er så dritt lei av det uendelige maset mitt. Men jeg hater når ting ikke ser ordentlig ut, og dette designet har vært så vanskelig å få orden på denne gangen. Frustrasjon på høyt nivå. Det er jo enda ikke helt i boks som dere ser, men jeg må prøve å bare ikke irritere meg over det mer, haha. 

 

I morgen kommer Henrik hjem for helgen fra reisejobben sin, før han drar igjen på søndag. Det blir godt å få han hjem i et par dager, å få kose litt igjen. Denne uken han har gått overraskende fort, men det gjenstår fortsatt 4 uker uten han – såååå jeg feirer ikke enda, for å si det sånn. Så derfor blir det ekstra kos i helgene fremover, og det gleder jeg meg veldig til! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg