Flowerpower

SAMSUNG CSC
 

Jeg er så glad i denne kjolen her. Først og fremst for den dekker både armer og mage, som er to av delene jeg hater å vise frem. Jeg kan ikke fordra de to delene ved meg selv, så denne kjolen er 10/10. I tillegg er den veldig lett og behagelig, og den er jo så fin nå på sommeren. Den er forresten kjøpt på eBay, og jeg tror jeg betalte knappe 100kr for den. Hello, we love!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Herregud, det irriterer meg helt grenseløst at beltet henger helt på halv åtte. Det er litt for stort (hva i alle dager skjer, det pleier å være omvendt), så jeg hadde ikke helt kontroll på det, haha. Det hadde jo selvsagt vært mye finere om beltet satt hvor midjesømmen var, men slik ble det altså ikke. Dette var noen bilder vi knipset kjapt i hastverk, før vi dro i 60 års feiring til svigermor. Dette er faktisk den eneste gangen jeg har brukt sminke på over 3 uker. Det må rekord for min del. Men sommeren har vært så fin hittil, så sminke har ikke vært prioritert i det hele tatt. Så vanvittig deilig, Og huden har jo så vanvittig godt av det også. 

 

__________________________________________

 

Dette har også for øvrig vært den eneste dagen på over en måned hvor jeg faktisk har prøvd å pynte meg litt. Ferielivet har ikke bydd på noe glitter og glam her i gården, her har det gått i casual outfits og bikini stort sett hver eneste dag. Men jeg skulle ikke ønske det var noe annerledes, egentlig. Dette har vært en finfin Norgesferie, og jeg er så glad vi valgte å holde oss innenlands denne sommeren her. Været har virkelig slått på stortrommen og glimtet til med skikkelig sydentemperaturer uke inn og uke ut. Så utenlandsturer og sydenreiser tar vi igjen i vinter, når det er litt mindre trivelig her i Norge! :))) 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg