Wok med nudler og biff

SAMSUNG CSC

– min favoritt innen wok – 

Wok er en slik type middagsrett som man kan variere på alle mulige måter – uten å bli lei. Vi pleier å bruke ulike typer protein, men det faller oftest på biff, svin eller kylling. Biff er favoritten da, siden svin og kylling ofte fort kan bli litt tørt. 

 

Når det gjelder grønnsaker, så er det litt mer variert. Når man kikker i frukt og grønt-diskene på butikken, så bugner jo utvalget. Så vi har heldigvis blitt flinkere til å prøve ut litt nye ting, og vi varierer måltidene våre mer. 

SAMSUNG CSC

Denne gangen brukte vi:
Brokkoli 
Gulrøtter 
Rød paprika
Rødløk
Nudler 
Biffkjøttt

SAMSUNG CSC

Vi liker det litt spicy, så jeg pleier å krydre med mye chili, hvitløk og litt grillkrydder. 

SAMSUNG CSC

Før når vi spiste wok, så var tilbehøret som regel ris. Men etter vi oppdaget wok-verdenen med nudler, så har wok-middagene tatt seg opp to hakk. Jeg synes det ermye bedre nå.

SAMSUNG CSC

Wok gjør det også veldig enkelt for oss å porsjonere middagene riktig, ettersom vi kun er to personer. Så vi har alltid nok grønnsaker og slikt til to middager i løpet av en uke når vi kjøper et brokkolihode, en pakke gulrøtter osv. 

_______________________________

Anyhow, nå får jeg straks besøk av Camilla. Det blir et gledelig gjensyn, for nå er det alt for lenge siden sist jeg har sett hun og lille gullklumpen. Så vi skal kose oss, og jeg gleder meg veldig!
Hva gjør dere i dag? 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg