Serietips; reality edition

Jeg regner med jeg ikke er den eneste som liker trash-tv og reality? I guess not – så jeg tenkte å tipse om mine favorittserier innen denne kategorien her. Og da tenker jeg litt lenger enn det typiske paradisehotell-oppstyret. Men misforstå meg rett, jeg ser på det også, haha. 

Min favoritt akkurat nå – Vanderpump rules. 

Jeg har jo sett Lisa Vanderpump på The Real Housewives of Beverly Hills, og i løpet av de siste sesongene jeg så der, mast jeg litt sansen for hun. Jeg synes hun var litt dobbelmoralsk, var dramasøkende og slitsom – men det var helt til jeg begynte å se på Vanderpump rules. Nå tenker jeg at hun er dronningen, og jeg har seriøst sett timevis av dette de to siste ukene. Denne serien gir oss innblikk i livet bak scenen på en av Lisas restauranter, som heter Sur. Jeg trodde serien i hovedsak handlet om Lisa og hennes hverdag, men sånn er det ikke. Her får vi blitt med på livet behind the scenes på noen av hennes ansatte, og det er seriøst so much fun. Kort oppsummert er det parforhold, alkohol, drama, sex og skandaler. Det er jo dette som er så gøy med reality. Jeg har sett på Sumo, men den har bare 3 sesonger liggende ute. Så jeg begynte midt i greiene, men det har for så vidt gått fint. Man kommer fort inn i det! 🙂 

________________________________________________________

 

Ex on the beach. 

Her sier jo tittelen sitt. Det er i grunn bare en merkelig serie hvor man samler opp en drøss med tynne, veltrente personer (har ikke sett en eneste små-chubby person på dette programmet) sammen med sine ekser og andre mennesker med store, sterke personligheter. Programmet styres av “paddan”/en ipad som gir beskjeder, meldinger og krav. Det er alt i fra hvem som skal på dates, om det er ting som skal gjøres, om noen blir sendt hjem etc. Dette er på en måte som paradise hotel, bare at det ikke er parsermonier og “lagspill”. Og i tillegg er det m-y-e mer drama, krangling, drikking og sex. Helt ærlig skjønner jeg ikke at en eneste sjel ønsker å melde seg på dette programmet, for jeg kan virkelig ikke forstå at noen kommer godt ut av det. Men det er god underholdning da, so keep it coming. Jeg har kun sett noen svenske sesonger, men det finnes fra andre land også. And guess what? Til høsten kommer det en norsk sesong, og jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Vi har mye å glede oss til, tror jeg! =D 

___________________________________________________

 

The Real Housewives of …. alle stater og byer 😎 

Her har jeg seriøst sett alt. Og jeg er helt hektet. Jeg griner innvendig hver gang jeg er ferdig med en sesong, for da vet jeg at det minker etterhvert. Det beste er nok å se på HaYu, for der tror jeg sesongene kommer ut fortløpende, for de gjør de dessverre ikke på Sumo. Men jeg har sett alt som ligger ute på Sumo nå. Beverly Hills, Atlanta, New york, – og alle de andre. Dette er jo bare en gjeng med damer som er full i penger og som lever deretter. Store hus, store feriehus, svindyre biler, som drikker vin hele døgnet – og som krangler og trashtalker hverandre døgnet rundt. Tidenes liv, haha. Men det er så artig å se på, og man får sine favoritter underveis. Mine favorittshow er uten tvil Beverly Hills og New York. Jeg skjønner ikke at noen voksne, veletablerte damer kan ha så sinnsykt mye drama i hverdagene sine, men de får jo det til å fungere på et vis, da. Man får i serien følge alle de ulike damene i sine hverdager – på jobb, fest, hjemme, på ferie and you name it. 

______________________________________________

 

Keeping up with the Kardashians

Her trenger jo jeg engang sikkert ikke å forklare en gang. Vi er jo alle litt besatt av Kardashian-familien på en eller annen måte. Jeg elsker dynamikken i familien, og jeg synes de er artige. Favorittene mine er uten tvil Khloe, Kendall og Kourtney. Jeg tror denne serien har holdt det gående i 14 sesonger hittil, så det sier seg selv at dette er en artig familie å følge. I tillegg er de rimelig boss ass bitches nå det gjelder business, selv om at noen av de ble kjendiser på den ikke mest … sofistikerte måten. Men her får man vært med på alt av intriger, oppturer, nedturer, skandaler, store milepæler +++. Denne familien deler omtrent alt, og det liker vi jo?! 

 

Dette er mine favoritter nå sånn at the moment. Jeg har jo mer krutt på lager, men jeg kan jo ikke spill all the juice på en gang. Men om du liker reality, så ville jeg absolutt ha startet med en av disse seriene her. Drama all the way. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg