Summernights

SAMSUNG CSC

– lune kosekvelder – 

Finnes det noe bedre, egentlig? Temperaturen har vært skyhøy denne måneden, og jeg føler jeg konstant har svettet. Men når kveldene har kommet, har det vært perfekt temperatur på å være ute i. Så da har det blitt noen deilige kosekvelder ute på verandaen. Musikk, snacks, prosecco og armkroken til Henrik – som har vært helt ypperlig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg går veldig i feriemodus av sånne kvelder som dette, og nedtelling til vår avreise har begynt. Vi er så heldige som skal få låne mamma og pappa sin flunk nye bobil, så vi tenkte oss en liten uke på hjul med den. Da blir det prosecco, grillmat og mye sightseeing. Akkurat sånn jeg liker det. Vi har virkelig fått opp øynene for feriering i Norge i løpet av disse årene, for dette landet er jo faktisk helt vanvittig fint. En liten tur til Sverige blir det også, får å ha et gledelig gjensyn med Ullared og Gekås. Haha, jeg elsker Ullared. 

SAMSUNG CSC

Men siden det er enda noen uker til vi drar på ferie, så får det bli flere slike kosekvelder hjemme frem til dess. I tillegg er jo disse sommermånedene fulle av gøye eventer og ting som skjer, så jeg tror ikke tiden kommer til å stoppe opp, for å si det sånn. Men vi fryktet at vår dose med finvær er over nå, så vi krysser fingre og tær for å ha enda flere solskinnsdager i løpet av sommeren 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg