Årets brillemodell?

– jeg prøver lykken – 

Specsavers er nå i gang etter jakten på årets brillemodell for 2018, så hvorfor ikke melde seg på? Jeg vet at dette er et skudd i blinde, men det er verdt et forsøk allikevel, siden jeg allerede er en brilleslange. Jeg har alltid vært lik på mamma når det gjelder dårlig syn, og jeg har sett dårlig helt siden jeg var liten. Jeg gikk på ungdomsskolen når mamma og pappa omsider fikk overtalt meg til å få meg mitt første par med briller. Jeg var så flau over dem, at jeg brukte dem sånn ca…. aldri. Men nå som jeg har blitt eldre og behovet for briller har blitt enda større, så har jeg innsett at jeg må bruke briller, og kan da like gjerne gjøre brillene til et tilbehør til hverdagen min. Så jeg kjøpte meg noen sinnsykt kule (synes jeg da…) Rayban-briller, som jeg nå er forelsket i. 


mitt bidrag i konkurransen 

Nå ønsker jeg meg enda flere brillepar slik at jeg kan variere og style det litt etter antrekket og humøret. For briller kan jo faktisk være ganske stilig, og optikkerbutikkene er proppfulle med fine og moteriktige glasses. 
 

Konkurransen varer forresten frem til 1. august, så det er bare å melde seg på. Premien er ganske storslått, nemlig en reise sammen med Halvor Bakke til Los Angeles. Der venter en stjernefotograf og en glamorøs photoshoot. Turen arrangeres i september og Specsavers dekker alle kostnader i forbindelse med turen. Det hadde jo vært noe?! =D 

Om du er så snill og vil stemme på meg, så kan du gjøre det HER!  =D 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg