På telttur alene

SAMSUNG CSC

– much needed – 

Henrik er jo på reisejobb denne uken, så da er det bare meg og vårt firbente barn igjen. Så etter å ha hatt lyst til å dra på telttur i flere uker nå, så fant jeg ut at det sikkert skulle bli godt med en campingtur helt alene. Bare for å roe ned litt, hvile kroppen og samle tankene. Mai har bydd på et helt nydelig vær og mange fine, sosiale dager – men samtidig så har det vært en hard måned som har tappet meg enda mer enn vanlig. Jeg har jo helseplager som stopper meg ganske mye i hverdagen, og den minste aktivitet og det minste gjøremål, gjør meg utrolig utslitt og tappet. Så med en så aktiv og travel måned som mai har vært, har jeg nå gått helt på reservetanken. 

Så da pakket jeg telt, sovepose og Akira i bilen, og slo opp teltet helt nede ved sjøkanten. Det var helt nydelig. Med fuglekvitter, en knallfin solnedgang og lyden av bølger inntil bryggen, var faktisk helt fantastisk. Så behagelig og avslappende. Men det ble labert med søvn, så i dag er jeg enda dårligere, haha. Men nå har jeg ihvertfall fått teltingen ut av systemet for en stund, og kan nå heller ha rolige dager hjemme på sofaen. 

 

– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her satt vi lenge og bare lyttet. Så vanvittig deilig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kl 05 bestemte jeg meg for å pakke i bilen og dra hjem, og da var dette det synet som møtte meg. For noen fine dyr. 

SAMSUNG CSC

I dag har jeg vekslet mellom å ligge i sengen, på sofaen og ute på solsengen. I dag blir det ikke gjort stort mer, og slik regner jeg med de neste dagene blir også. Selv om at jeg er veldig dårlig nå, så er jeg veldig glad for at jeg dro på telttur. For kvelden av helt nydelig, og naturen får meg til å slappe veldig av. 

 

Flere som har teltet i år? 🙂 
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg