Nå skal det plantes

SAMSUNG CSC

Forrige uke var jeg på handling på ikea og plantasjen, og fikk med meg en del til uteplassen hjem igjen. Det ble litt diverse, men mest av alt planter og jord. Så nå skal det plantes, og litt grønt gjør det veldig mye mer innbydende ute. Det ble noen hortensiaer, noen busker og noen andre blomstrer som jeg ikke vet hva er, haha. Jeg eier ikke grønne fingre og jeg har ikke peiling på ulike typer blomstrer og trær – men jeg tar det jeg synes passer inn hos oss. Så det går seint med meg, for jeg er litt kresen. Hehehe, i tillegg så har jeg uendelig god tid når jeg kikker på planter, så det var like greit at jeg var alene på shopping denne gangen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

45 kg med hvit marmorstein kom også med, og det var 1 stk svett frøken som skulle ta dette inn og ut av bilen. Jeg så jo også når jeg begynte å bruke pyntesteinen senere, at jeg har kjøpt alt for mye. Så nå blir det hvite steiner over alt, si. Jeg har lett for å bli litt overivrig når jeg shopper alene, for da har jeg ingen som kan få meg litt ned på jorden igjen. Så en del ekstra fjas blir det alltid. Men nå som vi er i gang med terrassebyggingen vår, så blir det mer plass å ha fine planter og pynt på også, så alt blir nok brukt til slutt! =D 

_________________________________________________________

 

I dag derimot, blir det ingen planting. Jeg tenkte å pakke telt, mat og bikkje med meg og dra på en liten telttur. Henrik er på reisejobb denne uken, så da er det meg og den firbente igjen hjemme. Jeg kjenner det skal bli godt med en natt i naturen helt alene, for jeg må lade batteriene ordentlig nå. Mai har vært en fin måned, men det har også vært en travel, stressende og rask måned, så jeg har ikke hatt skikkelig tid til å ta det ordentlig med ro og lytte til kroppen. Så en natt i telt skal bli godt. Naturen gjør noe med sinnsroen altså!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg