Vår 17.mai feiring

SAMSUNG CSC

– hadde dere en fin feiring i går? – 

Her i gården var det en sosial feiring i byen. Først hadde vi noen fine timer med deilig lunsj og bobler i leiligheten til Marthe og de, før vi dro på byen. Herlighet så mange folk man kan stappe inn på ett og samme utested, haha. Det var helt overflod av folk, men det var utrolig gøy å møte så mye kjentfolk. Det var mange jeg ikke har sett på en god stund, så det var veldig kjekt. 

 

Utsikten fra leiligheten var jo også helt perfekt, vi satt i stuevinduet og hadde VIP-plasser til toget. Jeg synes det var overraskende artig og stemningsskapende å se på toget, og vi ble i grunn veldig giret av det. Det satt viben for dagen, og det var ganske kult. Takterrassen ble også tatt i bruk, for været var jo helt perfekt. 

 


– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg tok i grunn nesten kun bilder av maten, så thats what you get. Mobilen og kameraet ble glemt bort utover dagen, så da har man hatt det artig. Og det kjennes på kropp og sjel i dag. Så her har vi hatt en rolig dag, med opplading til resten av helgen. 

Selv om at dagen var fin, og det var koselig å se en haug flotte mennesker i finstasen, så kjenner jeg at det er litt godt at 17.mai er over for denne gangen. Så nå blir det beina på bordet, avslapping og nyting av finværet. 

 

Hva gjorde dere i går? 

2 kommentarer

Siste innlegg