Nydelige dager

– summer is here – 

Herlighet så deilig dette været er. Over 20 grader med knall sol – nå er sommeren virkelig her. Så fantastisk. Dagene blir utnyttet godt, man må jo nesten det i slikt vær. Helgen har bestått av vin og god mat i solsteiken, grilling på kveldingen, arbeid ute og konfirmasjon – kort oppsummert. 


Vi fikk så mye god hjelp av Johannes og Synnøve på lørdag, hvor vi fikk spredd over 13 tonn med grus. Det ble en liten svettefest, men fy søren så fort ting går med en gang vi er flere på en jobb. Så det er vi veldig takknemlige for, for nå er hele grushaugen spredd utover på plassen. Så deilig å ha det ute av verdenen. Etter noen timer mer arbeid, ble det ferske reker og rundstykker i solen – som i grunn var relativt perfekt der og da. 

 

– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På fredagen var vi en liten (…stor) runde på handling, for å handle inn diverse nødvendigheter. Det viste seg også at det var nattåpent samme dag, så jeg kom jo hjem med mye mer enn planlagt. Det er typisk at når man i utgangspunktet IKKE skal ha noe – så kjøper man et lass man ikke trenger. Men jeg kom hjem med mye fint tilskudd i garderoben da, så jeg er fornøyd. Det ble også middag og et glass vin på uteserveringen, som var så deilig. Det er nydelig å kunne sitte ute til langt på kveld – uten å fryse knoklene av seg. Så sommerværet kan fint få bli værende en god stund til. 

Hvordan har deres helg vært? 

 

 

#sommer #sol #familie #vennskap #mat #matglede #grill #grilling #kos #kvalitet #kvalitetstid #helg #frukt #koselig 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg