Litta fjelltur

SAMSUNG CSC

Se så fint?

Dette er et lokalt fjell i den bygden som vi bor i. Seim er en av de fineste plassene jeg vet om, og jeg er enormt hjemmekjær. Det er så mange fine turmuligheter her også, og det er veldig deilig å ha så fin natur i umiddelbar nærhet. Og noe som er enda bedre enn fin natur i nærheten, er kvalitetsfolk av venner og familie bare et lite steinkast unna.

 

Disse bildene er fra en tur vi hadde sammen med Johannes og Synnøve i påsken. Vi så faktisk årets første hoggorm på denne turen, som jeg synes var litt i tidligste laget. Disse eklingene gir meg the cringe, og jeg får helt noia når jeg ser dem. Jeg regner med jeg ikke er den eneste? 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker turer som dette – fint vær, fint turfølge og fin natur. Så lenge det ikke blir for bratt og for tungt, for slikt er jeg ikke i form til, haha. Det jobbes med å bli sprekere, for å si det sånn. Så jeg er rimelig glad for at våren er her, og for at det nå blir mer turer, flere utedager og at teltet snart kan tørkes støv av. Friluftslivet får meg til å senke pulsen og skuldrene på en måte som ingenting annet gjør – og det er deilig. 

 

 

#natur #tur #grend #utsikt #utno #friluft #friluftsliv #norge #vestlandet 

2 kommentarer

Siste innlegg