På kjøkkenet

SAMSUNG CSC

– vårfølelse i hus – 

Det gjør seg med noen ferske, fine blomstrer og roser i hus, altså. Disse overrasket Henrik meg med her om dagen, så jeg er veldig heldig. Sippete som jeg er, så begynte jeg å grine, haha. Små gleder i hverdagen – som betyr så uendelig mye. 

 

Jeg får ikke sagt nok hvor glad jeg er for at vi valgte å male kjøkkenet vårt. Det ble et helt nytt rom, og det ble enormt mye lysere og triveligere her inne. Kjøkkenet er ihvertfall for min del, hjertet av huset, – og bør da også være et fint og koselig rom å være i. Jeg elsker at vi har såpass stor benkeplass, slik at jeg har mye arbeidsrom når jeg skal lage mat og bake. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det trenger seg en solid vask til sommeren, for det begynner å bli en stund siden sist. Jeg driver med psykisk oppmanning nå, så kanskje jeg kommer meg i gang i løpet av de neste ukene. En ting er støvtørking og småvasking, men fullstendig rundvask fra gulv til tak – det er jo så dørgende kjedelig. Men det må gjøres, så jeg får svinge meg rundt snart. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

– little details – 

Om det sitter noen der ute som vurderer å male kjøkkenet sitt for å freshe opp litt – do it. Jeg anbefaler det absolutt. Det er uten tvil mye arbeid og det krever mye tålmodighet. MEN det er 100% verdt det når du er ferdig. Og prisen er bare en ørliten brøkdel av et helt nytt kjøkken 🙂

Hva synes dere? 

 

 

#kjøkken #interiør #roser #vår #vårstemning #vårtkjøkken #gjørdetselv #diy #interiørglede #hobby #hus #hjem #husoghjem #vårthus #klassisk #moderne #stil #design #dekor #pynt #nicolasvahe

3 kommentarer

Siste innlegg