Noen deilige dager

SAMSUNG CSC

Hvor skal jeg begynne?

Været på veslandet har vært helt fantastisk denne uken. Vi har virkelig fått en solid forsmak på sommeren, og har kunne nytt 17-20 grader hver eneste dag. Hvor deilig er ikke det? Så vi har jo selvsagt vært mye ute, grillet, vært med sjøen, solt oss og bare nytt dagene. Uheldigvis har Henrik hatt en heftig uke med influensa, så han har ikke nytt uken like mye som meg. Men nå er han på bedringens vei, heldigvis. 

 

For to knappe uker siden, så var det minusgrader og snø her. Så våren kom som et lyn, men det var virkelig etterlengtet. Jeg lever i håpet for en nydelig sommer i år. Det finnes ikke stort mer bedre enn en fin, norsk sommer. Norge har jo så uendelig mye å by på, så om været er strålende, så er det ingen andre plasser jeg trenger å dra. Det har man resten av året til, så jeg krysser fingrene. 

 

– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men som de fleste vet, så er vi ikke så alt for bortskjemte med godvær her på Vestlandet, så regnet kommer sigende igjen denne uken. Men det går helt fint, for forrige uke var fantastisk. Vi lever lenge på dette, så litt regn tåler vi 🙂

Har dere hatt en fin helg? 

2 kommentarer

Siste innlegg